Sari direct la conținut

UPDATE Copilul dispărut în Dunăre a fost scos din apă şi preluat, fără semne vitale, de un elicopter SMURD

HotNews.ro
UPDATE Copilul dispărut în Dunăre a fost scos din apă şi preluat, fără semne vitale, de un elicopter SMURD

Copilul de 14 ani dispărut luni după-amiază în apele Dunării, în localitatea Resova, a fost găsit de salvatorii care au intervenit la faţa locului, el fiind preluat de un elicopter SMURD, în hipotermie, fără semne vitale, pentru a fi continuate manevrele de resuscitare la Spitalul Judeţean din Constanţa, informează reprezentanţii ISU Constanţa, citați de Agerpres.

Potrivit sursei citate, trupul copilului a fost găsit în apă la aproximativ 7 metri de locul unde a fost sesizată dispariţia lui, fiind predat echipajului SMURD, care a început protocolul de resuscitare.

După mai bine de 45 de minute în care s-a efectuat protocol de resuscitare la faţa locului, copilul a fost preluat, în hipotermie, fără semne vitale, de elicopterul SMURD cu medic, pentru a fi transportat la Spitalul Judeţean Constanţa în vederea continuării manevrelor de resuscitare.

Alertă pe Dunăre: Un copil a intrat în apă și nu a mai ieșit la mal

Pompierii militari și polițiștii din Constanța au intervenit, luni, pentru recuperarea unui băiat de 14 ani, care a intrat în Dunăre, în zona localității Rasova, să își recupereze papucii și nu a mai ieșit la mal, a relatat Mediafax.

Potrivit ISU Constanța, băiatul de 14 ani a intrat în Dunăre, în localitatea Rașova, într-o zonă apropiată primăriei și nu a mai ieșit.

„Căutăm un copil căzut în Dunăre, în localitatea Rasova, în dreptul primăriei. La intervenție au plecat o autospecială, o barcă și un SMURD B din cadrul Detașamentului Cernavodă. Băiatul de 14 ani ar fi intrat în Dunăre să își ia papucii și nu a mai ieșit la mal”, au declarat reprezentanții ISU Constanța.

Și polițiștii au fost în alertă după ce a fost anunțată dispariția băiatului, la fața locului fiind și o ambarcațiune a Secției Regionale Poliție Transporturi.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro