Utile: 3 uleiuri naturale pentru frumusetea ta: descopera-le efectul; Cum imbunatatesti autonomia la iPhone si afla ce iti consuma bateria; Mananci mai mult? S-ar putea sa ai carente alimentare
- Redactia Hotnews
3 uleiuri naturale pentru frumusetea ta: descopera-le efectul.Uleiurile naturale sunt o prezenta comuna in lista de ingrediente a majoritatii produselor de infrumusetare. De la creme pentru fata, tratamente pentru par si chiar produse pentru machiaj, producatorii infuzeaza formulele produselor cosmetice cu uleiuri nutritive. Motivul? Un fard de pleoape capata proprietati de ingrijire, iar mascara nu doar coloreaza, ci si fortifica genele. Natura este departe de a-si fi epuizat potentialul hranitor, insa au uleiurile in stare pura un efect mai puternic asupra pielii? Magazinul online Verdex.ro ne-a oferit ocazia sa punem la incercare aceasta ipoteza, cu ajutorul unui arsenal complet de beauty: ulei de cocos, ulei de argan si ulei de ricin, anuntaDivahair.
Cum imbunatatesti autonomia la iPhone si afla ce iti consuma bateria.Bateria la iPhone este cea mai frustranta particularitate a creatiilor Apple. Din fericire, exista cateva solutii la care puteti apela pentru a afla vinovatul exact pentru consumul mare si a imbunatati autonomia. Fiecare model nou de smartphone lansat in ultimii ani a devenit mai sprinten, cu abilitati de captura mai spectaculoase si cu un ecran care iti fura privirea. O alta constanta? Bateria nu rezista mai multe de o zi decat daca refuzi cu indarjire sa-l scoti din buzunar si te ambitionezi sa nu intri pe Facebook, Instagram, Pinterest si orice alta retea sociala. Indiferent daca aveti o fascinantie pentru produse Apple sau un entuziasm teribil pentru dispozitivele Samsung, nimeni nu reuseste sa va tina departe de priza mai mult de o zi. Mai mult decat atat, este suficient sa va treziti un pic mai devreme pentru a vedea ca, intr-o zi incarcata. dupa amiaza, s-ar putea sa va faceti griji ca autonomia telefonului nu este de partea voastra, scriePlaytech.
Mananci mai mult? S-ar putea sa ai carente alimentare.Te-ai gandit vreodata ca poftele tale, dar si mancatul excesiv a anumitor alimente ar putea insemna ca ai carente de vitamine sau minerale? Pentru a combate aceasta carenta sunt recomandate: caju, semintele de dovleac, fructele uscate, fasolea etc. Pentru o absorbtie mai buna, fierul trebuie sa fie insotit de vitamina C. Acizii grasi Omega 3 sunt extrem de importanti pentru sanatatea noastra. Lipsa lor ne face sa mancam mai mult. Sa incercam sa consumam peste, seminte de in, seminte de chia, naut sau varza de Bruxelles pentru a preintampina o astfel de carenta, relateazaUnica.
De ce e bine sa mergi cu bicicleta la serviciu.Te-ai gandit sa renunti la autoturism sau la transportul in comun si sa ajungi la serviciu cu bicicleta? Macar in zilele frumoase si cand nu ploua. Iata pentru ce e bun mersul pe bicicleta: Pentru inima. Fiind un sport de anduranta, contribuie la o buna sanatate a inimii. Dupa anumite studii, 10 km de bicicleta pe zi diminueaza la jumatate riscul de infarct. Pentru picioare. Miscarea de pedalare face muschii mai tonici, mai ales pe cei ai gambelor si amelioreaza circulatia sangvina. Pentru musculatura. Chiar daca doar picioarele se misca cand mergi pe bicicleta, exista o anumita activitate musculara si pentru brate, spate si abdominali, informeazaLibertatea.
Semne care te avertizeaza ca ai probleme cu fierea.Vezica biliara, numita si colecist, este un organ in forma de para, legat de ficat, care colecteaza secretia hepatica (bila), si, in procesul de digestie, o elibereaza la nivelul intestinului subtire. Ajunge sa provoace neplaceri atunci cand este suprasolicitata sau cand intampina dificultati de eliminare a bilei in timpul procesului de digestie, cum ar fi depunerile sau pietrele pe traseul de evacuare a secretiei biliare. In cazul in care se formeaza calculi sau pietre la nivelul vezicii biliare, mai mici sau de dimensiuni mai mari, primul semn este durerea ascutita resimtita in partea dreapta a abdomenului si in umarul drept. Poate sa dureze un sfert de ora sau mai multe ore in sir. Durerea ingreuneaza respiratia si perturba somnul. Aceasta este cauzata de blocajul de pe traseul canalului prin care se varsa bila. Poate persista de-a lungul mai multor ore dupa masa, apar si alte simptome precum febra, greata, varsaturile, noteazaClick.