Sari direct la conținut

​Utile: A fost testat un nou medicament împotriva obezităţii, iar rezultatele sunt spectaculoase; Înțepătura de viespe. Pentru cine e periculoasă și ce remedii există pentru ea; 4 motive pentru care te îngraşi, fără legătură cu alimentaţia

HotNews.ro
Sanatate, Foto: Colaj foto
Sanatate, Foto: Colaj foto

​Înțepătura de viespe. Pentru cine e periculoasă și ce remedii există pentru ea. Dacă se identifică insecta ca fiind viespe, iar aceasta şi-a lăsat acul în piele, se încearcă extragerea cât mai rapidă a acului din zona respectivă. Nu se recomandă însă prinderea sau apucarea acului sau insectei cu degetele, deoarece acest lucru poate să determine o compresie pe glandele producătoare de venin ale albinei şi va înrăutăţi situaţia. Apoi, se dezinfectează zona cu apă oxigenată sau spirt, ori, dacă acestea nu sunt disponibile, pur şi simplu, cu apă şi săpun. După aceea, foarte important este să se aplice gheaţă pe locul înţepăturii, recomandă medicii, potrivit Click.

4 motive pentru care te îngraşi, fără legătură cu alimentaţia. 1. Suferi de depresie. Multe medicamente antidepresive cauzează creştere în greutate – deci, dacă ai fost diagnostica cu depresie şi iei tratament pentru această afecţiune, aşteaptă-te la o creştere graduală în greutate, pe parcursul lunilor. Dacă nu iei pastile, exisă numeroase studii care demonstrează că există o legătură între depresie şi creşterea în greutate. 2. Îţi lipsesc anumiţi nutrienţi Deficienţa de magneziu, fier sau vitamina D poate compromite sistemul imunitar, scădea nivelul de energie, potrivit CSID.

A fost testat un nou medicament împotriva obezităţii, iar rezultatele sunt spectaculoase. A fost testat un nou medicament împotriva obezităţii, care s-a dovedit eficace pentru reducerea greutăţii în testele efectuate pe şoareci de laborator, a anunţat miercuri, 22 august, o echipă de cercetători din Australia. Așa audescoperit, cu surprindere, că şoarecii pe care era efectuat studiul au luat mai puţin în greutate după ce le-a fost administrat medicamentul, potrivit Libertatea.

​Simptomele care te avertizează că urmează să suferi un accident vascular cerebral. Accidentul vascular cerebral (AVC) apare atunci când unul dintre vasele de sânge care irigă creierul se sparge (AVC hemoragic) sau este blocat de un cheag sangvin (AVC ischemic). Simptomele accidentului cerebral vascular sunt multiple pentru că depinde unde apare, însă cele mai frecvente sunt următoarele: deficitul motor, scăderea forței într-un anumit segment al corpului, la o mână și un picior, la o mână, sau poate devia colțul gurii, adică pareza facială. Scăderea forței este un semn de alertă maximă, potrivit doctorulzilei.ro.

Condimentul care protejează inima și alungă oboseala. Extractul de vanilie conține vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, calciu, magneziu, mangan, zinc, potasiu, fier etc. Vanilina conținută de vanilie este un antioxidant puternic care ajută în cazul bolilor cardiace rezultate în urma stresului. Așadar, vanilia protejează inima, dar reglează și metabolismul, alungă oboseala fizică și intelectuală, frica și stările depresive, este un stimulent al sistemului nervos. Totodată, aceasta asigură o digestie ușoară, are efect analgezic, potrivit Click.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro