Sari direct la conținut

Utile: Cu ce te poate ajuta un nutritionist holistic; Ce ascunde mania contrazicerii; Cum arata cea mai complexa harta a creierului uman

HotNews.ro
Utile, Foto: Colaj foto
Utile, Foto: Colaj foto

Cu ce te poate ajuta un nutritionist holistic. Marilena Opisanu are 37 de ani, e personal chef si nutritionist holistic. A absolvit Scoala de Nutritie Holistica din cadrul Institutului Paracelsus (Mannheim, Germania), avand o diploma recunoscuta si de Asociatia Natio￯nala de Terapii Complementare din Romania. A lucrat, printre altele, ca International Customer Service Manger la CAE Healthcare Germania, are experienta in comunicare si a participat la cel mai recent sezon Masterchef. Avand antecedente genetice cu boli foarte grave in familie, Marilena a incercat mereu sa previna anumite dezechilibre prin alimentatie sanatoasa, sport si o gandire pozitiva, informeazaUnica.

Ce ascunde mania contrazicerii.De la „fetita care l-a luat pe nu in brate” pana la „Gica contra”, mania contrazicerii a devenit un fel de-a fi des intalnit in societate, extrem de enervant pentru cei care tin la opiniile lor. Uite cine e predispus la un astfel de comportament. Cu totii cunoastem macar un om, la serviciu, in familie sau intre prieteni, care adora sa se contrazica, chiar si atunci cand este clar dovedit ca nu are dreptate. In situatia in care esti chiar tu una dintre aceste persoane si constientizezi efectul pe care il are atitudinea ta asupra celor din jur, este momentul sa incerci sa iti analizezi singura comportamentul si emotiile, sa-ti intelegi mai bine tiparele dupa care functionezi la nivel psihic si comportamental, relateazaPsychologies.

Cum arata cea mai complexa harta a creierului uman.Creierul uman, cel mai complex organ al omului, este cu un pas mai aproape de a fi descifrat. Datorita eforturilor celor de la Institutul Allen, unul dintre cele mai detaliate atlase ale creierului uman a devenit realitate. Pana de curand cercetatorii nu au avut niciodata un atlas suficient de bun al structurii care sta la baza creierului uman. Conform celor de la Institutul Allen, documentarile existente legate de creierul uman sunt extrem de invechite, intr-atat incat nu este ceva neobisnuit pentru cercetatori sa se bazeze pe harti facute cu aproape un secol in urma. Insa, datorita eforturilor institutului de a crea un atlas al creierului uman de inalta rezolutie, aceasta situatie se va schimba, cercetatorii fiind increzatori ca atlasul lor va deveni o resursa de baza in studiul creierului, spunePlaytech.

Cafeaua „anti-glont”, un nou trend in dietele de slabit.Ai auzit de „bulletproof Coffee” (n.r. cafeaua anti-glont)? Este o combinatie sanatoasa si gustoasa de cafea cu unt si ulei de cocos. Bautura minune pare sa fie de ajutor in curele de slabire datorita faptului ca da o senzatie de satietate, care se mentine mult timp. Reteta a fost inventata de un antreprenor american, Dave Asprey, in timpul unei calatorii in Tibet cand, simtindu-se slabit din cauza altitudinii si a efortului, si-a pus putin unt in ceai. Impresionat de efectul energizant al bauturii, a adaptat reteta la cafea, stiut fiind faptul ca este cea mai populara bautura dimineata. Practic, la cafeaua preparata clasic, la filtru sau la ibric, se adauga un cubulet de unt si o lingura de ulei de cocos. Acestea se mixeaza in blender pana se formeaza o spuma deasupra. Bautura cremoasa, astfel rezultata, se poate indulci cu sirop de agave, dupa gust, noteazaClick.

Patru ponturi de ingrijire a tenului dupa varsta de 30 de ani.Stilul de viata incepe, dupa 30 de ani, sa se oglindeasca in modul in care aratam. Imbatranirea este accelerata de deciziile pe care le luam zi de zi, pornind de la alimentatie, hidratare, pana la viciile personale si fenomenele naturale – vantul si frigul, ce usuca fata, razele puternice ale soarelui￯ Pune in practica ponturile noastre de ingrijire a tenului, ca sa-i pastrezi nealterata prospetimea! Exista foarte multi factori care determina schimbarile ce au loc in corpul nostru, dar cele produse la nivelul tenului sunt, firesc, cele mai vizibile. Celulele nu se mai regenereaza atat de repede, tesutul pielii se degradeaza, pierzand colagen si elastina, iar capacitatea pielii de a retine apa se micsoreaza considerabil, motiv pentru care apar ridurile, anuntaLibertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro