Sari direct la conținut

Utile: Cum folosești formule în Excel și faci rapid calcule complexe; Zece modalităţi de a îmbunătăţi somnul; Cum recunoşti un pantof de bună calitate

HotNews.ro
utile, Foto: Colaj foto
utile, Foto: Colaj foto

Cum folosești formule în Excel și faci rapid calcule complexe. Există un număr aparent infinit de formule în Excel, dar dacă le iei pe rând și înveți câteva mecanisme, îți poți face viața semnificativ mai ușoară, fără să le știi pe toate. Microsoft Excel este unul dintre cele mai complexe și fiabile programe create vreodată de compania americană. Cu toate aceste, este folosit în fiecare colț al mapamondului. Diferența este dată de gradul de complexitate la care se aruncă fiecare utilizator, scrie Playtech.

Zece modalităţi de a îmbunătăţi somnul. Tulburările de somn pot determina perturbări emoţionale, diminuarea abilităţilor motorii, eficienţă scăzută la muncă şi creşterea riscului de accidente rutiere. Tulburările de somn cel mai frecvent raportate sunt insomniile şi somnolenţa diurnă excesivă. Insomnia constă în dificultatea de a adormi sau de a menţine starea de somn sau prezenţa unei senzaţii de somn neodihnitor, in timp ce somnolenţa diurnă excesivă este tendinţa de a adormi în timpul zilei, în perioade în care, de regulă, nu se doarme, scrie Adevărul.

Cum recunoşti un pantof de bună calitate. Pantofii sunt cel mai important articol din garderoba unui bărbat. Și singurul la care nu putem trișa când vine vorba de preț – mai scump e, întotdeauna, mai bun. Care sunt modelele pe care trebuie să le dețină orice gentleman, aflați dintr-un material Digi24 și DW.

Pacientele cu cancer de sân se pot testa genetic gratuit în București. Pacientele cu cancer de sân beneficiază în Capitală de teste genetice gratuite. Asociaţiile de pacienţi cer teste genetice gratuite pentru toate femeile care suferă de cancer mamar. Medicii spun că tratamentul personalizat, prescris în urma acestor testări le poate prelungi viaţa. Deocamdată doar pacientele din Bucureşti le primesc gratuit, printr-un program al primăriei, conform site-ului stirileprotv.ro.

5 sfaturi care te ajută să transformi fiecare ceașcă de cafea într-o doză de sănătate. Iți place să îți savurezi cafeaua încă de la prima oră a dimineții pentru că te încarcă cu energia potrivită de care ai nevoie întreaga zi. În plus, știi deja că, pe lângă gustul amărui intens este o băutură care îți furnizează o doză de antioxidanți benefici sănătății: un studiu publicat în JAMA Internal Medicine dezvăluie că persoanele care beau cafea au un risc mai scăzut să dezvolte boli degenerative, scrie Unica.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro