Sari direct la conținut

​Utile: Cum sa neutralizezi un isteric; 50 de adevaruri despre fitness si alimentatie; Cat de bine e sa facem mai multe lucruri deodata? Ce sustin neurologii.

HotNews.ro
Utile, Foto: Colaj foto
Utile, Foto: Colaj foto

Cum sa neutralizezi un isteric. Oricine s-a confruntat la un moment dat cu un sef care urla si jigneste, cu un vecin care asculta muzica tare, cu un copil care nu mai stie sa zica decat „nu”. Agresivitatea celor din jur nu e un lucru usor de abordat. Dar nici imposibil. Iata cateva idei de lupta dreapta.Va suna familiar? „Sefa mea nu era multumita niciodata de nimic. Nu stia nici ea ce vrea, nu dadea pe afara de competenta, dar simtea nevoia sa isi manifeste autoritatea tipand ca o descreierata. Sigur, era firma ei, noi eram angajatii ei, a se citi ᅡsclavii ei pe plantatieᅡ, si inghiteam tipetele cu resemnare. Unii dintre noi au plecat, altii chiar s-au imbolnavit. Eu am plecat acum un an si aud ca si azi e la fel. Dar pur si simplu nu stiam cum sa o abordez pe isterica aia”, relateaza Psychologies.ro.

50 de adevaruri despre fitness si alimentatie care te vor face sa iti regandesti stilul de viata. Crezi ca stii totul despre un stil de viata sanatos? Sau consideri ca nu mai ai ce sa imbunatatesti? As vrea sa iti prezint 50 de adevaruri despre fitness care cu siguranta te vor face sa iti regandesti alegerile pe care le faci. 1. Carbohidratii, proteinele, grasimile si alcoolul au 4,4,9 respectiv 7 calorii per gram. 2. Ai nevoie de un deficit caloric saptamanal de 3500 de calorii pentru a pierde 1 kg de grasime. Integral pe csid.ro.

Cat de bine e sa facem mai multe lucruri deodata? Ce sustin neurologii. Multitasking. Un termen banal pentru angajatii tineri, de multinationala, dar strain, poate, oamenilor mai in varsta. Oricum ar fi, toti il punem in practica. Este vorba de capacitatea de a face mai multe lucruri in acelasi timp, pentru a fi mai eficienti. Problema este ca „imprastierea” atentiei in mai multe directii nu are efecte benefice asupra creierului nostru, atrag atentia oamenii de stiinta. Inainte, multitaskingul era apanajul gospodinelor, care invarteau in mancare in timp ce-si tineau copilul in brate si, eventual, mai si vorbeau la telefon, tinand receptorul sprijinit pe umar, informeaza Libertatea.ro

Coafuri care nu se demodeaza. Modele par scurt, lung si mediu. Stilistii sustin ca exista o serie de coafuri care nu se demodeaza nociodata si care sunt considerate sexy, oricare ar fi trendul in moda. Acestecoafuri pot fi purtate de femei care au parul scurt, mediu sau lung cu siguranta ca vor fi mereula moda daca adopta aceste stiluri.Stilistii sustin ca cele mai bune coafuri pentru femeile care poarta par scurt sunt cele pixie. Aceste coafuri sunt foarte bune pentru femeile care au forma fetei rotunda si nasul un pic in vant. Tunsorile pixie scot in evidenta trasaturile feminine ale pometilor si gura, lasand ca ochii sa fie un pic mai ascunsi vederii, informeaza lyla.ro.

Primele semne ale unui ficat cu probleme. Chiar daca ficatul este considerat „un organ tacut”, care nu produce simptome evidente, exista cateva semnale care indica aparitia unei afectiuni hepatice. Ficatul este unic intre organele corpului deoarece are o capacitate uimitoare de regenerare a celulelor care au fost distruse de o boala sau de o leziune pe termen scurt. Tocmai de aceea, i se si spune „organ tacut”. Atunci insa cand ficatul este agresat in mod repetat, simptomele nu inceteaza sa apara. Asta pentru ca, fiind un organ foarte activ, atunci cand el este bolnav, intregul corp are de suferit. Alcoolul poate fi considerat factor cauzal al ficatului gras alcoolic in momentul in care consumul zilnic de alcool pur depaseste 20 de grame la femei si 30 de grame la barbati, noteaza Adevarul.ro.

Grasimile bune, prietenele siluetei tale! Avem urmatoarele date ale ecuatiei: pe de-o parte cele mai multe regimuri de slabire promoveaza alimentele light, fara grasimi – pe de alta parte, in perioada rece a anului suntem tentati sa mancam cat mai multe grasimi, deoarece organismul are nevoie de ele pentru a mentine constanta temperatura corporala. Apar si doua variabile. Indiferent de ceea ce sustin dietele de slabire populare, toti nutritionistii sunt de acord ca avem nevoie de grasimi sanatoase in dieta, iar excluderea totala a acestora este o greseala grava care afecteaza echilibrul functional. Restul pe csid.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro