Utile: Dieta de detoxifiere a ficatului. Afla ce alimente si ceaiuri trebuie sa consumi; Este sanatos uleiul de cocos? Studiu: face minuni pentru femeile cu kilograme in plus; Top 10 griji care ne ''mananca'' cinci ani din viata
Dieta de detoxifiere a ficatului. Afla ce alimente si ceaiuri trebuie sa consumi. Detoxifierea ficatului ajuta la eliminarea toxinelor din organism si la intarirea sistemului imunitar, reducand astfel riscul imbolnavirilor si conferind o stare de sanatate foarte buna. Imunitatea scazuta, aparitia infectiilor si a alergiilor, hipertensiunea, uscarea pielii sau caderea parului sunt semne ca ficatul este slabit din cauza consumului excesiv de alcool, cafeina, medicamente, zahar sau indulcitori artificiali, scrie Romania Libera.
S.O.S.: substante cancerigene in vitamine! Unii producatori de vitamine comerciale si suplimente minerale adauga compusi sintetici la produsele de vitamine pentru a creste potenta vitaminei, insa multe substante sintetice sunt realizate din derivate ale gudronului de carbune, un cancerigen cunoscut, care poate fi intalnit in fumul de tigara. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care este important sa vorbesti cu doctorul tau inainte sa iei suplimente, atentioneaza Foodmatters.tv, preluat de financiarul.ro. Integral in Libertatea.
Este sanatos uleiul de cocos? Studiu: face minuni pentru femeile cu kilograme in plus. Uleiul de cocos este un aliment foarte controversat. Deoarece este bogat in grasimi saturate, spun unii specialisti, creste riscul de boli de inima. Pe de alta parte, alti specialisti il recomanda in orice dieta. Intr-un studiu efectuat in Braziliat, pe un lot de femei obeze, s-a demonstrat ca acest tip de ulei a facut minuni in zona abdomenului, ajutand la subtierea circumferintei taliei si la cresterea colesterolului bun. Subiectii au ajuns la aceste performante, dupa ce timp de opt saptamani, cat a durat experimentul, intregului lot i s-a administrat ulei de cocos, informeaza Click.
Stresul iti poate da sanatatea peste cap. Stii sa il tii in frau? Orice eveniment de viata, fie bun sau rau, poate fi un factor de stres, prin urmare necesita o adaptare de ordin psihologic. Unele evenimente au un impact atat de puternic, incat sunt urmate de probleme de sanatate, boli fizice sau depresie.Specialistii site-ului depresiv.ro ne invata cum sa le gestionam, ca sa nu ne dea viata peste cap. De la pregatirile pentru vacanta, la casatorie si pana la problemele cu socrii sau pierderea unui partener – orice intamplare care modifica modul in care traiam pana la momentul respectiv este un eveniment de viata stresant, relateaza Libertatea.
Top 10 griji care ne ”mananca” cinci ani din viata. Te streseaza ceva anume? Fii sigur ca nu esti prima persoana din lume care se confrunta cu aceasta problema. Conform unui studiu publicat de Daily Mail, grijile si gandurile rele ne mananca… cinci ani din viata. Un adult obisnuit pierde doua ore pe zi framantandu-se cu probleme financiare, sanatate, gandul ca imbatraneste, nesiguranta locului de munca si relatia amoroasa. Continuarea in Click.