Utile: Durerile te impiedica sa faci sex? Pozitii comode in functie de afectiune; Greseli pe care le faci cand consumi lapte; De ce apar ametelile?
- Redactia Hotnews
Greseli pe care le faci cand consumi lapte. Bautorii „inraiti” de lapte nu sunt feriti de probleme de sanatate, asa cum cred ei. Dimpotriva, specialistii spun ca ei sunt supusi riscului de hipercalcemie, ceea ce inseamna ca se pot confrunta cu dureri osoase, pierderea poftei de mancare, greata, hipertensiune arteriala si pietre la rinichi. Laptele este un aliment des intalnit in alimentatie, avand in vedere beneficiile pe care le ofera organismului. El protejeaza sistemul osos, are grija de sanatatea orala, intareste podoaba capilara si unghiile. De asemenea, este recunoscut pentru faptul ca inlatura stresul, oferind o stare de bine organismului, si ca ofera energie. De aceea, este recomandat consumul de lapte dupa ce ai sustinut un efort fizic intens, scrie Diva Hair.
Ce ne invata aventura de-o noapte. Tu ai avut vreodata o aventura de-o noapte? Unii o judeca, altii o incurajeaza, dar specialistii spun ca are si beneficii. Uite ce poti invata dintr-o seara de pasiune si care-i sunt dezavantajele.Traim intr-o societate in care fameile sunt percepute ca feme usoare, daca accepta cu lejeritate avansurile sexuale ale unui barbat, in vreme ce el are statut de Don Juan si este apreciat. Avantaje. Aduce unei femei sau unui barbat o crestere a stimei de sine, un sentiment de libertate, o senzatie de eliberare, un confort sau un plus de adrenalina, relateaza revista Psychologies.
De ce trebuie sa consumi zilnic o lingura de orez fiert. Pe langa faptul ca este o sursa rapida de energie, orezul te ajuta sa iti mentii greutatea si chiar sa previi si sa tratezi anumite afectiuni. Acest aliment reprezinta o sursa puternica de carbohidrati cu eliberare treptata, actionand ca un combustibil pentru organism. Aceste substante esentiale asigura rezerva zilnica de energie si o mentin pe durata intregii zile, spre deosebire de moleculele de zahar cu efect temporar. Orezul este bogat in vitamine, ceea ce il transforma intr-un aliment pe care trebuie sa il incluzi categoric in dieta ta. Acest aliment contine nicina, vitamina D, calciu, fibre, fier, tiamina si ribloflavina. Datorita continutului ridicat de fibre, care ajuta la tractul digestiv, orezul iti ofera mai repede senzatia de satietate, anunta Unica.
De ce apar ametelile? Potrivit prof. dr. Cristian Dinu Popescu, seful Clinicii de Neurologie din cadrul Spitalului de Recuperare Iasi, ameteala sau vertijul este o senzatie neplacuta care se caracterizeaza prin pierderea echilibrului, senzatia de rotire a obiectelor din jur, clatinare si uneori cadere. Desigur, anterior ametelii pot sa apara si alte semne, cum ar fi greata, varsaturile sau incetosarea vederii. Simptomele care insotesc, de obicei, vertijul sint: greata, varsaturi, paloare, transpiratii, anxietate, teama si uneori lesin. Aceste simptome sint cauzate de conexiunile multiple dintre organul vestibular (aflat in urechea interna) si sistemul nervos autonom. Orice lezare a sistemului vestibular poate cauza perturbari vegetative. Rolul cel mai important in reglarea echilibrului il detine sistemul vestibular, care cuprinde un aparat de receptie (portiunea vestibulara a urechii interne, numita si labirint), o cale de transmitere (nervul vestibular) si caile vestibulare centrale, dintre care unele se termina in lobul temporal, scrie Doctorul Zilei.
Durerile te impiedica sa faci sex? Pozitii comode in functie de afectiune. Uneori, anumite dureri sunt atat de deranjante, incat nu te mai lasa sa te gandesti cu drag la sex, iar atunci cand ai contact, gemetele sunt mai des de durere, decat de placere. Incearca sexul in patru labe. In acest fel, nu exerciti niciun fel de presiune in zona pelvisului si eviti durerile lombare. Penetrarea este intensa, partenerul este cel care preia controlul, iar orgasmul este intens. Poti incerca o pozitie care sa puna mai putina presiune pe nervul sciatic, cum ar fi sexul pe la spate. Iti apleci corpul putin in fata, eventual iti sprijini capul pe brat, spune Natalie Sidorkewicz, cercetator la Universitatea Waterloo, care a publicat un studiu pe acest subiect, relateaza Clickpentrufemei.