Sari direct la conținut

Utile: Sănătatea în bucate. Chiftele de fenicul; Ce trebuie să ştii despre radioterapie; Reguli de aur pentru pacienții cu hipertensiune și diabet zaharat. Ce trebuie să facă neapărat.

HotNews.ro
utile, Foto: Hotnews
utile, Foto: Hotnews

Sănătatea în bucate. Chiftele de fenicul. Superalimentele există şi sunt la îndemâna tuturor, dacă ştim unde să le căutam şi cum să le folosim. Marius Tudosiei a ales dintre acestea feniculul, considerat atât aliment cât şi plantă medicinală scrie Digi24.

Cum folosesc adolescenții Google Docs ca să fenteze profesorii. Google și-a dorit să aibă o rețea socială și un serviciu de mesagerie. Atât Google Plus, cât și Allo au fost un eșec. Google Docs ar putea fi soluția câștigătoare scrie Playtech.

Ce trebuie să ştii despre radioterapie. Conform Global Cancer Observatory, numărul pacienţilor cu cancer din România a fost în creştere în 2018: faţă de raportarea anterioară, din 2012, numărul pacienţilor cu cancer a ajuns la 83 de mii, cu 6 procente mai mare faţă de 2012 scrie Descopera.ro.

Părintele Constantin Necula, despre Postul Paștelui: „Refuzați să vă mâncați aproapele”. Părintele Constantin Necula le-a dat un sfat persoanelor care susțin că nu se pot abține de la mâncare în timpul postului, spunându-le că măcar „refuzați să vă mâncați aproapele”, scrie Unica.

Reguli de aur pentru pacienții cu hipertensiune și diabet zaharat. Ce trebuie să facă neapărat. Reguli stricte, diagnosticul este serios! De cele mai multe ori, în cazul unui pacient cu diabet zaharat de tip 1, hipertensiunea apare după câțiva ani de la instalarea bolii de fond și afectează aproximativ 30% dintre pacienți, scrie Doctorul Zilei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro