Sari direct la conținut

Vanghelion 2014: Paul Anka si Amr Diab vor concerta in fata a peste 6.000 de participanti

HotNews.ro

„Vanghelionul” de la Romexpo ii aduce pe scena in acest an, alaturi de artisti romani, pe cantaretii Paul Anka si Amr Diab, iar meniul va avea produse traditionale si din bucataria internationala, la petrecere fiind asteptate aproximativ 6.000 de persoane, care vor plati 100 de lei pentru un bilet.

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca asteapta la „Vanghelionul” din acest an aproximativ 6.000 de persoane, care ii vor putea asculta, intre altii, pe cantaretul si compozitorul canadian Paul Anka, precum si pe artistul de origine araba Amr Diab, informeaza Mediafax.

„Va invitam in acest an si pe dumneavostra si pe toti romanii la Vanghelion 2014 – daca tot e denumirea asa, sa pastram aceasta traditie. El va incepe la orele 20.00 si se va termina la orele 6.30. Invitatii speciali sunt Amr Diab, este unul din cei mai buni cantareti din zona orientala, sa-i spunem. Are cateva melodii foarte frumoase facute la Buddha bar si, bineinteles, dupa orele 24.00, Paul Anka, care cred eu ca este unul din titanii muzicii internationale”, a spus Vanghelie.

El a aratat ca la Vanghelion vor mai concerta Stefan Banica, Horia Brenciu, Connect-R, Deepcentral, Smiley, Nicole Cherry, Loredana, Delia, Antonia, Alex Velea, Pepe, Puya, Marcel Pavel, Aurelian Temisan, Cabron, Corina, Mandinga, precum si formatiile Vama si Voltaj. De asemenea, vor urca pe scena Irina Loghin si Maria Carneci.

Vanghelie a precizat ca cele aproximativ 6.000 de bilete pentru petrecerea de Revelion de la Romexpo au fost distribuite prin sindicate, sistemul de invatamant si Directia Sociala a Primariei Sectorului 5.

Cei care vor participa la „Vanghelion” platesc pentru un bilet 100 de lei, acestea fiind puse in vanzare sambata dimineata.

Marian Vanghelie a precizat ca 60% dintre bilete au fost deja vandute pana la ora 14.00 si cel mai probabil pana sambata seara vor fi epuizate.

La conferinta de presa a fost prezentat totodata meniul pentru petrecerea de Revelion, acesta fiind compus din patru feluri.

Astfel, la gustare vor fi servite: somon fume, crema de branza, rulada de purcel, galantina de pasare, rulou de hering marinat, muslitos, rulada de cascaval. Al doilea fel cuprinde pastrav afumat, cu salata de cruditati si sos; al treilea fel – vol-au-vent cu branza si sos de ciuperci si smantana; al patrulea fel – cotlet de porc haiducesc, piept de pui picant, cartofi prajiti si salata de varza murata cu gogosari. Pentru desert va fi pregatit tort caramel.

Vanghelie a mai spus ca la „Vanghelion” va fi servit „vinul lui Dinescu”, sampania fiind romaneasca.

In acest an va fi organizat cel de-al 11-lea „Vanghelion”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro