Sari direct la conținut

Victor Ponta contrazice si evidenta si sustine ca este o minciuna folosirea de poze din Belarus si Polonia in campania PSD "Mandri ca suntem romani"

HotNews.ro
Originalul pozei utilizate de PSD 3, Foto: www.shutterstock.com
Originalul pozei utilizate de PSD 3, Foto: www.shutterstock.com

Premierul Victor Ponta a calificat drept o „minciuna” informatia legata despre folosirea, de catre PSD, a unor poze din Belarus si din Polonia in cadrul campaniei electorale „Mandri ca suntem romani”.

„A fost o minciuna, bineinteles”, a spus acesta, interogat de ziaristi despre acest subiect.

Acesta a precizat ca, din cate stie, manastirea Voronet si „Coloana Infinita” (corect Infinitului, denumirea originala Coloana recunostintei fara sfarsit, n.r.) „sunt in Romania, nu in Belarus”.

Cand presa a insistat cu intrebarile asupra subiectului, primul ministru Victor Ponta a multumit si a plecat.

Miercuri, internautii romani, citati pe blogul AurasMihai.ro, au descoperit ca echipa de campanie a PSD a ales sa-si ilustreze campania pentru alegerile europarlamentare, derulata sub sloganul „Mandri ca suntem romani!”, cu fotografii realizate in Belarus si Polonia.

Pozele sunt cumparate de pe site-ul specializat shutterstock.com.

Nicolas Sarkozy a fost victima unei gafe similare, in campania din 2012, cand s-a descoperit ca afisul sau de campanie, care il prezenta, cu privirea senina, in fata unei mari calme, nu a fost facuta in Franta, ci in Grecia. Pozele au fost descoperite de Flavius Bunoiu.

Iata mai jos fotografiile utilizate de PSD in campania sa electorala si originalele de pe shutterstock.com.

–––––––––––-

––––––––––

–––––––––––

––––––––

––––––––––

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro