Sari direct la conținut

Victor Ponta si Liviu Dragnea anunta ca Primaria Ploiesti este castigata de USL

HotNews.ro

Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, si secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, au anuntat, in noaptea de duminica spre luni, ca Primaria municipiului Ploiesti a fost castigata de candidatul USL Iulian Badescu, conform Agerpres.

„La Ploiesti, Politia a intervenit, a scos-o pe doamna Anastase si SPP-ul din cele patru sectii de vot si au reusit sa finalizeze numaratoarea. Am castigat municipiul Ploiesti cu 1.600 de voturi pentru. Primar este dl Iulian Badescu. Este o veste trista pentru dna Anastase si sper ca aceste abuzuri din aceasta noapte ale doamnei Anastase sa nu ramana nesanctionate. S-a castigat si Consiliul Judetean Prahova”, a anuntat Liviu Dragnea, intr-o declaratie de presa sustinuta la sediul PSD.

„O sa-l felicit pe dl Iulian Badescu, ma duc la lansare”, a declarat presedintele PSD.

Anuntul lui Liviu Dragnea a fost facut dupa ce, mai devreme, acesta a solicitat interventia Politiei Romane si a autoritatilor abilitate la Ploiesti, unde, dupa cum a spus el, „Roberta Anastase, impreuna cu reprezentanti ai SPP, au blocat procesul de numarare a voturilor din patru sectii de votare„.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro