Sari direct la conținut

Victor Ponta spune ca proiectul privind noile cote de redevente petroliere va fi supus dezbaterii publice abia dupa vizita delegatiei FMI din noiembrie

HotNews.ro

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri ca noul sistem de redevente petroliere va fi supus dezbaterii publice dupa vizita delegatiei Fondului Monetar International din luna noiembrie. Reamintim ca HotNews.ro a atras atentia ca Executivul ar vrea sa puna in dezbatere publica proiectul privind noile redevente abia in noiembrie- decembrie, chiar in perioada in care expira cele actuale. Motivul pentru care un astfel de proiect va fi facuta public dupa alegeri, cu foarte putin timp inainte de adoptare si punere in aplicare, nu poate fi decat unul: Proiectul nu este pe masura asteptarilor populatiei in privinta redeventelor petroliere si si l-ar putea afecta pe Ponta in campania pentru prezidentiale.

„Cu siguranta raportul pe care il intocmeste Ministerul de Finante cu asistenta Bancii Mondiale va fi discutat la urmatoarea vizita oficiala a delegatiei Comisiei Europene, Fondului Monetar International si Bancii Mondiale, vizita care, din cate stiu eu, va fi in luna noiembrie”, a declarat Ponta.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro