Sari direct la conținut

Victor Vevera, consilierul premierului, a demisionat din functia de presedinte al Consiliului de Administratie de la Transelectrica

HotNews.ro

Dupa doar patru zile de la numirea in functia de presedinte al Consiliului de Administraţie al Transelectrica, Victor Vevera si-a depus demisia. Potrivit unui comunicat al Guvernului, demisia lui Victor Vevera, care este si consilier al primului-ministru, a fost inaintata ministrului economiei si consiliului de administratie al Transelectrica. Numirea lui Vevera ca sef al CA de la Transelectrica a starnit o serie de controverse fiind pusa sub semnul indoielii pregatirea sa profesionala in domeniul energetic.

CV-ul sau arata ca in ciuda varstei sale, 45 de ani, are o experienta profesionala foarte scurta. In CV sunt prezentate doar functiile detinute din 2006 pana in prezent. In perioada 2006-2008, a fost consilier pentru securitate nationala la Camera Deputatilor, in perioada 2008-2009 a fost consilier al unui director general de la Ministerul Administratiei si Internelor, iar din 2009 pana in prezent consilier al primului-ministru pe probleme de securitate nationala.

A studiat la Colegiul National de Aparare si la Colegiul Superior de Siguranta Nationala.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro