Sari direct la conținut

VIDEO A treia ediție a singurului festival de video din România, VKRS 2022

Smile Media
A treia ediție a singurului festival de video din România, VKRS 2022, Foto: Revista Biz
A treia ediție a singurului festival de video din România, VKRS 2022, Foto: Revista Biz

VKRS este primul festival dedicat videoului, organizat de echipele Biz și Screen Native. Evenimentul a reunit online creatori, regizori, branduri, artiști, vloggeri, profesioniști și entuziaști deopotrivă, în cel mai bun cadru care îți explică și te face să trăiești totul despre acest format.

Urmărește mai jos înregistrarea evenimentului:

Paginile Revista Biz, VKRS și Screen Native au fost LIVE cu cei mai cunoscuți și relevanți artiști, influenceri, creatori de conținut, regizori, producători & many more.

Evenimentul în care afli totul despre video a ajuns la a treia ediție. Dacă anul trecut am vorbit despre producția video și Sfântul Graal al viralității, toamna asta am vrut să vă demonstrăm că oricine poate să facă video.

De la copii la profesioniști, oameni cu un telefon sau echipe complexe, plecând de la inspirație sau scriptare completă, toți știm și trebuie să adoptăm formatul video, noul limbaj de comunicare.

Alături de echipa Revista Biz și Screen Native ai aflat cât de ușor se face astăzi video, de ce ai nevoie și cum trebuie să-l faci pentru tine sau afacerea ta, care sunt ultimele cifre și trenduri în domeniu și cum asta schimbă totul.

Numele festivalului, VKRS, vine de la Video Killed The Radio Star, celebra melodie din anii ’80 care reprezintă o metaforă a impactului pe care formatul video îl are astăzi asupra culturii internetului și este o recunoaștere a supremației prezente a videoului ca purtător de mesaj.

Echipele Biz și Screen Native mulțumesc partenerilor

Leading Partner: LIDL

Partner: OVN.ro

Articol susținut de Biz

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro