Sari direct la conținut

VIDEO Amazon a cumparat domeniul de internet .buy pentru suma de 4,6 milioane de dolari

HotNews.ro
Logo Amazon, Foto: Amazon.com
Logo Amazon, Foto: Amazon.com

Gigantul Amazon.com a platit suma de 4,6 milioane de dolari pentru detine in exclusivitate numele de domeniu .buy, castigandu-l la licitatie in fata Google si a altor reselleri majori de domenii, scrie Business Insider.

In cadrul licitatiei organizate de ICANN, organizatia care controleaza numele de domenii din intreaga lume, au fost scoase la vanzare patru domenii extrem de cautate in acest moment (TLD – Top Level Domain): .buy, .tech, .vip si .信息 („informatie” in mandarina).

Amazon a castigat licitatia pentru .buy dupa ce Google s-a retras din cursa.

Google spera, de asemenea, sa obtina numele de domeniu .vip, insa a fost supralicitat de resellerul irlandez Minds + Machines, care a platit peste 3 milioane de dolari.

In luna august, Amazon.com a anuntat cea mai mare achizitie din istoria sa, urmand sa plateasca 970 milioane dolari pentru compania de live stream gaming Twitch. Informatia a surprins multa lume, mai ales ca se spunea acum cateva luni ca Twitch este in discutii avansate cu Google. Pe Twitch intra zilnic in medie 7 milioane de vizitatori unici, multi dintre ei urmarindu-i pe altii cum joaca.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’; document.write(”); if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/053fb18b9ec045636d9dbc8b70f240b7/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro