Sari direct la conținut

VIDEO Căpitanul lui Real Madrid, despărțire în lacrimi de „los blancos”

HotNews.ro
Foto: Powerpics / Alamy / Alamy / Profimedia
Nacho Fernandez Foto: Powerpics / Alamy / Alamy / Profimedia

După 12 ani în care a îmbrăcat tricoul echipei de seniori a celor de la Real Madrid, Nacho Fernandez a plecat liber de contract și a semnat cu arabii de la Al-Qadsiah FC, formație din prima ligă a Arabiei Saudite.

Nacho Fernandez, despărțire în lacrimi de Real Madrid – Festivitate emoționantă pe Santiago Bernabeu

Nacho Fernandez a debutat în anul 2012 la echipa de seniori a celor de la Real Madrid.

Timp de 12 ani, fundașul spaniol a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei de pe Santiago Bernabeu, iar în ultimele sezoane a fost chiar căpitan al „los blancos”.

După 364 de meciuri, acesta a decis că este momentul să facă o schimbare, având în vedere faptul că al său contract expira în această vară, iar următoarea destinație este Al-Qadsiah FC, formație din prima ligă a Arabiei Saudite.

Miercuri, în sala de conferințe a stadionului Santiago Bernabeu, a avut loc o festivitate prin intermediul căreia Nacho și-a luat rămas bun de la clubul său de suflet.

Emoțiile au fost la locul lor, pentru că, în timpul discursului, spaniolul a vărsat lacrimi grele, lucru care i-a sensibilizat pe toți cei prezenți în sală.

La Real Madrid, Nacho a câștigat 4 titluri de campion al Spaniei, două Cupe ale Spaniei, 5 Supercupe ale Spaniei, 6 trofee UEFA Champions League, 4 Supercupe ale Europei și 5 Mondiale ale Cluburilor.

El a mai câștigat Liga Națiunilor și Campionatul European cu naționala Spaniei.

INTERVIURILE HotNews.ro