Sari direct la conținut

VIDEO Cine este tânărul care i-a uimit pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu marți seara la MasterChef. A primit șorțul de aur

HotNews.ro
VIDEO Cine este tânărul care i-a uimit pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu marți seara la MasterChef. A primit șorțul de aur
Concurentul care a primit șorțul de aur în sezonul 9 MasterChef România. Foto: captură video

În ediția de marți seara a show-ului culinar MasterChef de pe Pro TV cei trei chefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost surprinși de unul dintre concurenți, care a gătit piept de pui cu legume. Cristian Ușurelu a primit șorțul de aur, ceea ce înseamnă că merge direct în bucătăria MasterChef, acolo unde va concura cu alți 17 concurenți pentru a câștiga marele premiu de 75.000 de euro. 

Concurentul care a reușit să îi uimească pe cei trei chefi cu preparatul său are 32 de ani și trăiește de 12 ani în București, conform Pro TV. El este de profesie programator, însă spune că dacă va câștiga MasterChef este hotărât să renunțe la locul său de muncă actual pentru a se dedica bucătăriei. 

Ușurelu s-a născut la Horezu, iar o bună parte din viață și-a petrecut-o în Vâlcea. Este pasionat de sport, mai exact de surf și de datul cu placa, de sală și de bucătărie, scrie aceeași sursă. 

„Se consideră carismatic, timid și ambițios. Îi plac provocările și este foarte competitiv, dar poate fi și leneș dacă nu-i plac activitățile la care este supus. Îi place să i se atragă atenția pentru că asta îl face să ia deciziile bune”, este descrierea făcută de Pro TV concurentului. 

Cristian Ușurelu a gătit piept de pui cu legume, dar și platingul i-a surprins pe cei trei chefi. 

„Din punctul meu de vedere, ești cel mai puternic concurent pe care l-am avut până acum la audiții. Nu am văzut pe nimeni care să te depășească și cred că nu va fi altcineva mult peste tine. Dacă tu gătești așa mereu, în maximum patru ani vei fi cel mai mare chef din România”, a spus chef Florin Dumitrescu concurentului. 

Un singur concurent poate primi șorțul de aur în fiecare sezon, după ce Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu decid, în unanimitate, că preparatul cu care s-a prezentant la preselecții merită să-l ducă pe acesta direct în bucătăria MasterChef.

INTERVIURILE HotNews.ro