Sari direct la conținut

VIDEO Contre in PNL – Andrei Chiliman: Ma bazez pe Tariceanu in lupta pentru recuperarea partidului / Crin Antonescu: Nu exclud pe nimeni din partid. Vom discuta mai multe in Congres

HotNews.ro
Crin Antonescu si Andrei Chiliman, Foto: Colaj foto
Crin Antonescu si Andrei Chiliman, Foto: Colaj foto

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, vineri la B1 TV ca se bazeaza pe Calin Popescu Tariceanu in lupta contra lui Crin Antonescu pentru restabilirea valorilor PNL: „Eu cred ca PNL poate fi recuperat si este ceea ce incerc sa fac. Este o batalie pentru viitorul partidului. Este un prieten bun, contez pe sprijinul lui in aceasta batalie pentru ca PNL sa se intoarca pe linia pro-occidentala”.

Andrei Chiliman a aratat totodata ca, daca va fi exclus din partid, va accepta acest lucru. „Insa asta nu inseamna ca odata exclus voi tacea”, a adaugat el.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/player’; if(typeof flowplayer == ‘undefined’) { document.write(”); document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/e81af0cff7408b1ae2181b793b1fcf4a/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

Crin Antonescu a replicat la Antena 1: „Chiliman nu este unealta lui Basescu. Sunt multi oameni frustrati pe care nu ii duce mintea sa-si gaseasca propriile argumente pentru a ma ataca. Nu doresc sa exclud pe nimeni. In ceea ce-l priveste pe Chiliman, daca colegii mei ii vor cere excluderea eu le voi cere sa amane aceasta chestiune urmand sa discutam problemele partidului in cadrul unui Congres PNL”.

Intr-un interviu acordat HotNews.ro, Andrei Chiliman, a lansat un atac dur impotriva presedintelui PNL, Crin Antonescu, afirmand ca PNL risca sa se transforme in cel mai anti-occidental partid daca merge linia actualului lider, pe care il califica drept tradator al convingerilor liberale.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro