Sari direct la conținut

VIDEO ​„E haiducie viața de startup”. Interviu cu românul din Suedia care și-a vândut startup-ul gigantului IT Cisco. Cum percepe regimul relaxat anti-COVID al suedezilor

HotNews.ro
Bogdan Tudosoiu, Foto: Hotnews
Bogdan Tudosoiu, Foto: Hotnews

​Inginerul român care tocmai a vândut gigantului IT american Cisco startup-ul pe care îl fondase în Suedia alături de 3 cofondatori a povestit, într-un interviu pentru StartupCafe.ro, cum este să treci de la statutul de angajat într-o corporație la cel de antreprenor cu startup tech și înapoi.

Bogdan Tudosoiu (46 de ani), cofondator al startup-ului Modcam, ne-a spus și cum percepe el, ca locuitor de 20 de ani al Suediei, regimul relaxat pe care l-au adoptat autoritățile suedeze pe perioada pandemiei de coronavirus COVID-19.

Ca o comparație, Suedia a înregistrat în total circa 82.000 de cazuri de coronavirus, din care 41 în ultimele 24 de ore, conform datelor de pe Worldometer. 5763 de oameni și-au pierdut viața în Suedia, ca urmare a bolii COVID-19. În România, la o populație dublă, avem aproape 60.000 de cazuri, dar am ajuns la un ritm de îmbolnăviri de 1300 pe zi. În total, 2616 oameni care aveau COVID-19 au murit în România.

Citește interviul (sau urmărește-l video) și comentează pe StartupCafe.ro…

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro