Sari direct la conținut

VIDEO Gafa marca Vanghelie: Daca nu esti tare si bun in PSD te ejaculeaza:)

HotNews.ro
Vanghelie la emisiunea 'EvZ', Foto: captura B1 TV
Vanghelie la emisiunea 'EvZ', Foto: captura B1 TV

Marian Vanghelie a mai facut o gafa monumentala in emisiunea „EvZ” de pe B1 TV explicand ca „trebuie sa fii tare si bun ca sa conduci o filiala a PSD altfel te ejaculeaza imediat”

Marian Vanghelie se inscrie astfel intr-o „galerie ilustra” de politicieni, alaturi de europarlamenetarul francez Rachida Dati care a confundat intr-o emisiune tv „inflatia cu felatia”, si de ministrul de Interne Brice Hortefeux care a confundat amprentele digitale cu cele … genitale..

Sa-l amintim totusi aici si pe „proaspatul ecologist” (pe atunci) Ionut Dolanescu care a confundat poluarea cu polutia si vroia sa lupte pentru eradicarea ei.

La doua saptamani dupa ce Rachida Dati a confundat inflatia cu felatia, un alt politician francez de top a facut o confuzie de termeni. Este vorba de ministrul de Interne Brice Hortefeux care, intr-o emisiune RTL-Le Figaro-LCI, a confundat amprentele digitale cu cele … genitale.

Organizatia PSD Bucuresti nu va mai fi condusa de Marian Vanghelie, ci de un birou coordonator din care va face parte si actualul primar al sectorului 5, a anuntat luni liderul PSD, Victor Ponta.

„Organizatia de Bucuresti pentru perioada pre-electorala va fi condusa de un birou provizoriu de coordonare” din care fac parte Corina Cretu, Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Ion Iliescu si Adrian Nastase, a precizat Victor Ponta, care va fi „presedintele coordonator al acestui birou”.

Rachida Dati: felatia este aproape zero

Ea vorbea despre faptul ca anumite fonduri de investitii vor profit mare intr-o vreme in care inflatia este aproape 0.

Numai ca, graba argumentelor, in loc de inflatie a zis felatie, cuvinte care seamana in franceza: „Vad anumite fonduri de investii ce cauta venituri de 20 sau 25%, intr-o vreme in care felatia este aproape de zero”.

Lapsus: Dati confond „inflation” et… „fellation”de LePostfr

Brice Hortefeux confunda „Digitale” cu … „Genitale”

Alte gafe ale lui Marian Vanghelie:

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro