Sari direct la conținut

VIDEO George Maior sustine ca parteneriatul cu SUA nu e complet fara rezolvarea problemei vizelor

HotNews.ro
George Maior, Foto: Agerpres
George Maior, Foto: Agerpres

Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, considera ca parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii nu este complet fara rezolvarea problemei vizelor.

„Ceea ce as vrea sa fac mai mult e in plan economic. Si la nivelul comunicarii intre cele doua societati – aici se include si problema vizelor. Pentru cetatenii romani eu continui sa cred ca nu e un parteneriat complet fara rezolvarea acestei chestiuni. (…) Sper ca la finalul mandatului sper sa avem cel mai puternic parteneriat din zona a Europei cu SUA daca completam si cu aceasta dimensiune parteneriatul. Ceea ce sper ca se va intampla. Acesta este obiectivul meu principal”, a afirmat Maior, sambata seara, la B1 Tv, citeaza Agerpres.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat la sfarsitul lunii iunie decretul privind acreditarea lui George Maior in aceasta calitate.

Maior si-a inaintat demisia pe 27 ianuarie din functia de director al Serviciului Roman de Informatii. El a detinut aceasta pozitie incepand cu octombrie 2006.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/flowplayer’; document.write(”); if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/playernew/singleplayer_auto/4a021b4c67033f5b895120c5221fb638/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro