Sari direct la conținut

VIDEO Grigore Lese si ultimii rapsozi canta la Sala Radio in decembrie

HotNews.ro
Grigore Lese si Ultimii rapsozi, Foto: Hotnews
Grigore Lese si Ultimii rapsozi, Foto: Hotnews

Spectacolul „Grigore Lese si ultimii rapsozi” va aduce „cantece de ascultare despre pastori, picurari, dragoste, dor si instrainare” pe data de 4 decembrie, la Sala Radio, de la ora 19.00, informeaza organizatorii.

Spectacolul este o continuare a seriei initiate de muzicianul Grigore Lese, prin care incearca sa pastreze si sa promoveze muzici stravechi din satele romanesti. Alaturi Grigore Lese vor urca pe scena „muzicanti pentru care „a canta” este un act natural, invatat firesc, asa cum ne deprindem cu mersul sau cu vorbirea”.

Cu ocazia evenimentului, Grigore Lese nu va fi doar amfitrion al spectacolului, ci si muzician.

Biletele sunt disponibile numai in Reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, la casa de bilete a Salii Radio si online pe www.eventim.ro) si au urmatoarele categorii de preturi: 60 de lei si 80 de lei (in ziua concertului: 80, respectiv 100 de lei).

Seria „Ultimii rapsozi” a fost produsa in colaborare cu ICR, avand ca punct culminant un concert la Ateneul Roman cu casa inchisa. De aceasta data, spectacolul este produs de Asociatia Interculturala de Traditii, in colaborare cu Societatea Romana de Radiodifuziune, urmand a fi inregistrat si difuzat in reteaua Radio Romania.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro