Sari direct la conținut

VIDEO Gropile aparute pe Autostrada Soarelui, plombate de catre echipele de muncitori ale Companiei de Autostrazi

HotNews.ro
Plombarea gropilor pe A2, Foto: CNADNR
Plombarea gropilor pe A2, Foto: CNADNR

Pe Autostrada A2, pe tronsonul Lehliu – Drajna – Fetesti se fac reparatii, avand in vedere degradarile aparute in ultimele luni, a anuntati miercuri Compania de Drumuri si Autostrazi. Plombarea gropilor pe autostrada se face in regie proprie de catre angajatii si utilajele CNADNR si este planificata sa se incheie pe 5 februarie, in functie si de conditiile meteo.

„Suprafata pe care au fost constatate degradarile este de 1.300 mp. In perioada 29 ianuarie – 02 februarie au fost executate, in regie proprie, lucrari de plombare cu mixtura calda pe o suprafata de 720 mp. In prezent se actioneaza cu un efectiv de 45 angajati ai CNADNR, astfel: 23 muncitori asfaltatori si 22 de utilaje specializate cu personal deservent”, se arata intr-un comunicat transmis de CNADNR.

Potrivit CNADNR, reparatiile ar trebui finalizate pana in dimineata zilei de 05.02.2016, in functie de conditiile meteo.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

pe Autostrada A2, Tronsonul Lehliu – Drajna – Fetești _lucrari…

Lucrări de plombare cu mixtură caldă pe Autostrada A2, Tronsonul Lehliu – Drajna – Fetești

Posted by Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania on Wednesday, February 3, 2016

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro