Sari direct la conținut

VIDEO. Imagini incredibile de la un alt concert Coldplay. De data asta nu au fost manele și nu s-a lăsat cu huiduieli

HotNews.ro
VIDEO. Imagini incredibile de la un alt concert Coldplay. De data asta nu au fost manele și nu s-a lăsat cu huiduieli
Coldplay

Unul dintre recentele concerte Coldplay din Lyon a continuat în ciuda ploii torențiale care a inundat stadionul cu câțiva centimetri de apă, scrie tabloidul britanic Daily Mail.

Videoclipuri șocante au arătat spectatori care țineau cu disperare prelate deasupra capului în timp ce se adăposteau de ploaia torențială de pe stadionul Groupama, în ultima etapă a turneului mondial Music of the Spheres al trupei londoneze, scrie tabloidul britanic.

Sute de fani aflați în picioare păreau epuizați sub glugi, în timp ce alții au sacrificat priveliștea pentru a se acoperi cu structuri asemănătoare cortului.

Vremea furibundă nu pare să fi înfrânt totuși complet spiritele fanilor lor, care au sărit în sus și în jos în poncho-urile lor în timp ce se bucurau de spectacol.

Mii de oameni au umplut stadionul, toți purtând brățări luminoase care au luminat terenul într-un val de culoare.

A fost și la București furtună

Și la București a fost furtună, dar la finalul celui de-al doilea concert. Ploaia începuse pe finalul show-ului, dar vremea s-a dezlănțuit imediat după final.

Cu o zi înainte, concertul declanșase o altfel de furtună, după ce publicul a huiduit îndelung în momentul în care Babasha, un tânăr artist invitat pe scenă, a început să cânte o manea.

foto: Profimedia

INTERVIURILE HotNews.ro