Sari direct la conținut

VIDEO Incidente intre suporteri inaintea derbiului Dinamo – Steaua

HotNews.ro

Aproximativ 200 de suporteri dinamovisti au patruns in peluza unde se aflau fanii stelisti si au inceput sa se bata, cu o jumatate de ora inainte de inceperea derbiului Dinamo – Steaua, din etapa a IV-a a Ligii I, relateaza Mediafax.

Fanii dinamovisti au trecut de jandarmi si au inceput sa arunce cu diferite obiecte spre suporterii Stelei aflati la primul inel. Majoritatea suporterilor stelisti de la inelul 3 au coborat in apararea fanilor de la inelul 1.

Suporterii au aruncat unii in altii cu scaune si bete de steag, iar jandarmii au intervenit cu intarziere si au folosit gaze lacrimogene.

De asemenea, fanii celor doua formatii au aruncat cu petarde.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/player’; if(typeof flowplayer == ‘undefined’) { document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/542b51768cbab8c8c727827864985df9/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro