Sari direct la conținut

VIDEO Jocurile Olimpice Paris 2024: Scandal uriaș la primul meci de fotbal – Ovidiu Hațegan era în camera VAR / Cum a reacționat Lionel Messi

HotNews.ro
Foto: Silvia Izquierdo / AP / Profimedia
Argentina - Maroc, la JO PARIS 2024 Foto: Silvia Izquierdo / AP / Profimedia

Meciul de fotbal dintre Argentina și Maroc, de la Jocurile Olimpice de la Paris, a fost unul cu scandal și cu incidente regretabile, iar arbitrul român Ovidiu Hațegan a fost și el în camera VAR.

Argentina – Maroc, meci cu 16 minute de prelungire și suporteri agresivi – Partida s-a reluat după două ore

Argentina – Maroc și Uzbekistan – Spania au deschis competiția de fotbal de la Jocurile Olimpice de la Paris.

Primul duel s-a lăsat cu scandal, după ce arbitrul a acordat nu mai puțin de 15 minute de prelungire, la scorul de 2-1 pentru Maroc.

Rahimi a marcat o dublă pentru africani, în minutele 45+2 și 49, iar Giuliano Simeone redusese din diferență în minutul 68.

Fanii marocani au izbucnit după ce, în al 16-lea minut de prelungire, argentinienii au reușit să egaleze. Aceștia au pătruns pe teren, iar suedezul Nyberg a fost nevoit să fluiere finalul.

Nu doar că au intrat pe teren, dar marocanii au aruncat cu sticle și petarde în direcția fotbaliștilor argentinieni, care s-au refugiat la vestiare.

În cele din urmă, meciul a fost reluat după aproximativ două ore de pauză, iar VAR-ul a anulat golul Argentinei, așa că scorul final a fost 1-2.

La VAR s-au aflat italianul Valeri Paolo și românul Ovidiu Hațegan.

Lionel Messi a reacționat după cele întâmplate și a scris un singur cuvânt pe social media la finalul jocului: „Incredibil!”

INTERVIURILE HotNews.ro