Sari direct la conținut

VIDEO Ladislau Boloni și întrebarea care l-a făcut să plece din fața jurnaliștilor, după ce a retrogradat cu Metz

HotNews.ro
Ladislau Boloni, Foto: Icon Sport / ddp USA / Profimedia
Ladislau Boloni, Foto: Icon Sport / ddp USA / Profimedia

Antrenorul Ladislau Boloni a refuzat să vorbească despre viitorul său pe banca echipei FC Metz, care a retrogradat în al doilea eșalon al fotbalului francez în urma barajului pierdut cu AS Saint-Etienne, scor 3-4 la general.

>> Ligue 1: Ladislau Boloni a retrogradat cu Metz, după un retur dramatic

Ladislau Boloni: „Știu ce vrei să auzi de la mine, dar nu atinge acest subiect”

Întrebat dacă se va mai afla pe banca lui Metz și în sezonul viitor, Boloni a plecat din fața jurnaliștilor: „Vă doresc vacanță plăcută, distrați-vă, la revedere!”.

Boloni mai are contract cu Metz și pentru sezonul următor, dar conducătorii grupării de pe Moselle se gândesc să pună capăt colaborării, potrivit presei din Franța. În aceste condiții, tehnicianul român a evitat să vorbească despre ce va urma.

„Am vorbit cu soţia mea. Am rugat-o să-mi cumpere o sticlă de whisky. O să scot şi nişte cuburi de gheaţă. Ştiu ce vrei să auzi de la mine. Dar nu atinge acest subiect, pentru că mă răneşti cu asta. Desigur, voi vorbi cu oamenii din conducerea clubului. Avem lucruri de rezolvat şi decizii de luat.

A fost cu adevărat un meci uluitor, cu suişuri şi coborâşuri. Când intri în vestiar, trebuie să-ţi imaginezi tristeţea, deprimarea jucătorilor. Unii care îşi ţin capul plecat, alţii care plâng, cei care se luptă cu lacrimile. Atunci trebuie să îţi găseşti cuvintele.

Adevărul este că astăzi îi felicit pentru acest efort fizic şi psihic imens, timp de 120 de minute şi chiar mai mult, în care au jucat 10 împotriva 11. Am fi putut conduce cu 3-2 pe acea centrare a lui Van den Kerkhof luată de Atta, dar nu am reuşit.

Cu toate acestea, nu este suficient. Trebuie să depăşim momentul ca să fim mai puternici şi să putem să ne ridicăm capul din pământ” – Ladislau Boloni, la conferința de presă, citat de News.ro.

Metz a primit duminică vizita celor de la Saint-Etienne, în returul barajului de promovare/menținere în Ligue 1.

Formația antrenată de Ladislau Boloni a început groaznic partida de pe Stade Saint-Symphorien, iar în minutul 6 a rămas în inferioritate numerică, după ce Pape Diallo a văzut direct cartonașul roșu.

Chiar și așa, Metz a făcut o primă repriză aproape perfectă și a marcat două goluri prin Lamine Camara (’17) și Mikautadze (’25, penalty). Până la pauză, verzii au redus din diferență prin Petrot (’35).

Scorul a rămas 2-1 până la finalul celor 90 de minute (3-3 la general), astfel că s-a trecut la prelungiri. Saint-Etienne a dat lovitura de grație în minutul 117, la capătul unei acțiuni finalizate de Wadji.

Astfel, Metz a retrogradat, iar Saint-Etienne revine în primul eșalon al fotbalului din Hexagon.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro