Sari direct la conținut

VIDEO Lana del Rey se ceartă cu un grup de oameni care au urmărit-o și fotografiat-o, la Paris: „Plecați de lângă mine!”

HotNews.ro
Cântăreața și compozitoarea americană Lana Del Rey cântă la festivalul de muzică Primavera Sound, în Porto, Portugalia, 7 iunie 2024., Foto: Diogo Baptista / Zuma Press / Profimedia
Cântăreața și compozitoarea americană Lana Del Rey cântă la festivalul de muzică Primavera Sound, în Porto, Portugalia, 7 iunie 2024., Foto: Diogo Baptista / Zuma Press / Profimedia

Cântăreața americană Lana Del Rey a fost surprinsă certându-se cu mai mulți oameni care au urmărit-o și fotografiat-o în public, la Paris, în contextul în care ea participa la un festival de muzică, scrie sâmbătă publicația britanică The Independent.

Cântăreața se afla în capitala Franței săptămâna aceasta când un grup necunoscut de persoane a urmărit-o și a început să o fotografieze în timp ce se afla în timpul liber, alături de familia ei.

Pe imaginile apărute în mediul online, unul dintre cei care o urmăresc spune în apărarea lui: „Tu ai venit la mine”.

Din ce în ce mai furioasă, cântăreața i-a răspuns: „M-ați urmărit! Eram cu familia mea! Plecați de lângă mine! Nu mă mai urmăriți! Nu mă mai urmăriți!”.

Când persoanele care au urmărit-o, rămase anonime, au adăugat că nu înțeleg de ce era atât de supărată, vedeta cunoscută pentru piesa „Summertime Sadness” a ripostat: „Sunt supărată! Nu-i lăsați să mă urmărească. Mai am doar o zi aici. Lucrez în fiecare zi. Am patru ore numai pentru mine”.

Una dintre aceste persoane i-a spus apoi lui Del Rey: „Nu țipa”, iar cântăreața i-a răspuns, vizibil iritată: „Taci din gură! Nu mai urmări oameni”.

După ce imaginile video din Paris au fost distribuite online, Lana Del Rey a susținut că acele persoane au spus că vor edita fotografiile pentru a o prezenta într-o lumină negativă în urma scandalului.

Ea a scris: „Acești nenorociți chiar mi-au spus că vor modifica pozele pentru a mă face să arăt rău după ce ne-am certat”.

La începutul acestui an, Del Rey a afirmat că fostul ei manager de turneu a „demisionat fără niciun motiv” cu câteva săptămâni înainte de spectacolul ei care ținea capul de afiș la Coachella 2024.

Pe scena evenimentului, ea i-a mulțumit „lui Emily pentru că a preluat funcția de tour manager atunci când Pete a demisionat fără niciun motiv după 15 ani”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro