Sari direct la conținut

​VIDEO Microsoft ironizeaza Google printr-un filmulet cu un personaj care isi baga nasul amuzat in mail-urile utilizatorilor de Gmail

HotNews.ro
GmailMan un personaj care ironizeaza Google, Foto: Captura YouTube
GmailMan un personaj care ironizeaza Google, Foto: Captura YouTube

​Microsoft ar fi prezentat la o conferinta a dezvoltatorilor un filmulet ironic la adresa Google in care un personaj numit GmailMan se uita amuzat prin mail-urile utilizatorilor de Gmail fara a-i pasa de dreptul la intimitate, scrie CNET. Clipul a fost obtinut de o jurnalista de la site-ul ZDNet si, chiar daca Microsoft nu a confirmat ca l-ar fi realizat, toate semnele arata ca asa este.

Clipul TheGmailMan are in centrul sau un personaj care se uita nonsalant si amuzat prin mail-urile utilizatorilor de Gmail si le spune acestora ce a vazut acolo, spre oroarea lor. Microsoft ironizeaza servciul de publicitate contextuala Google AdWords care afiseaza reclame in functie de continutul mail-ului fiecarui utilziator.

In clip, privitorii sunt indemnati sa cumpere suita Office 365 lansata recent de Microsoft si se spune ca acest serviciu ofera o experienta cu totul diferita fata de Gmail.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro