Sari direct la conținut

VIDEO Mircea Raicu, consilier CGMB: E prea tarziu sa aplicam plata diferentiata pentru gigacalorie in iarna asta

HotNews.ro
Mircea Raicu, Foto: AGERPRES
Mircea Raicu, Foto: AGERPRES

Mircea Raicu, consilier in cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti, a declarat in cadrul emisiunii „Sub semnul intrebarii” de pe B1TV, ca este prea tarziu pentru a modifica acordarea diferentiata a subventiilor la caldura in aceasta iarna.

„Ca sa iei o astfel de masura ai nevoie cam de 8 luni de zile sa o pregatesti. In iarna asta nu se poate aplica. Nici nu stiu de ce a adus primarul general asta in discutie”, a explicat Raicu.

Pe de alta parte, Mircea Raicu (consilier PDL) admite ca ar fi o idee buna ca cei cu venituri mai mari sa plateasca pretul integral.

„Bucurestenii platesc acelasi pret de patru ani de zile. Domnul primar general, acum o luna de zile, a anuntat ca nu va creste pretul la gigacalorie in acest an. Eu cred ca trebuie sa se consulte cu premierul si sa gaseasca o solutie financiara in asa fel incat bucurestenii sa ramana in acelasi pret in aceasta iarna, pentru ca este absolut tarziu sa faca acest lucru”, a mai spus Raicu.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat miercuri la Comisia de Industrii din Camera ca nu mai poate face cu subventia si ca a cerut o lista de la ANAF cu veniturile bucurestenilor, astfel incat cei cu venituri peste 2.000-2.500 de lei pe cap de familie sa plateasca 328 de lei pentru gigacalorie.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/player’; if(typeof flowplayer == ‘undefined’) { document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/167f9b0f2e4b76101dc65c1c5053007b/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro