Sari direct la conținut

VIDEO Moment emoționant la Festivalul Glastonbury. Protagonist, Lewis Capaldi, care suferă de sindromul Tourette: „Îmi pare incredibil de rău”

HotNews.ro
Cantaretul Lewis Capaldi, Foto: Oli SCARFF / AFP / Profimedia
Cantaretul Lewis Capaldi, Foto: Oli SCARFF / AFP / Profimedia

Cântărețul scoțian Lewis Capaldi, care suferă de sindromul Tourette, a anunțat marți că va lua o pauză și își va opri turneele, conform BBC și Sky News. Anunțul vine după ce în weekend artistul a fost protagonistul unui moment emoționat pe scena Festivalului Glastonbury.

„Îmi pare foarte rău să vă spun că voi lua o pauză de la turnee în viitorul apropiat”, a anunțat marți cântărețul scoțian.

El a mai spus că încă învață să se „adapteze” cu sindromul Tourette – cu care a fost diagnosticat în septembrie 2022 – și că sâmbătă „a devenit evident” că trebuie să se ocupe mai mult de sănătatea sa mentală și fizică, potrivit BBC.

„Îmi pare incredibil de rău pentru toți cei care plănuiseră să vină la un spectacol înainte de sfârșitul anului, dar trebuie să mă simt bine pentru a cânta la standardele pe care le meritați cu toții. Să cânt pentru voi în fiecare seară este tot ceea ce am visat vreodată, astfel că aceasta a fost cea mai dificilă decizie din viața mea. Mă voi întoarce cât de curând voi putea”, a mai transmis cântărețul de 26 de ani.

Artistul a mulțumit publicului Festivalul Glastonbury, care a cântat în locul său atunci când el a avut nevoie.

VIDEO Moment emoționant

Sâmbătă, artistul a fost protagonistul unui moment emoționat pe scena Festivalului Glastonbury, unde publicul l-a ajutat să își ducă la final piesa „Someone you loved”.

„Voi fi sincer: încep să-mi pierd vocea, dar noi vom continua și vom merge până la sfârșit. Am nevoie doar să cântați cu mine cât de tare puteți, dacă este în regulă”, a spus Lewis Capaldi, care și-a cerut scuze mulțimii, scrie Sky News.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro