Sari direct la conținut

VIDEO O cântăreață americană a fost arestată în timpul unui concert în Malaezia

HotNews.ro
Maggie Lindemann , Foto: Captura YouTube
Maggie Lindemann , Foto: Captura YouTube

Cântăreaţa pop americană Maggie Lindemann a fost arestată în timpul unui concert din Malaezia, pentru că nu avea autorizaţia necesară pentru a cânta, artista descriind experienţa prin care a trecut ca pe un “adevărat infern”, relatează AFP.

Interpreta melodiei “Pretty Girl”, în vârstă de 20 de ani și care s-a făcut cunoscută postând videoclipuri pe reţelele de socializare, a fost arestată în timp ce se afla pe scena unui centru comercial din Kuala Lumpur pe 21 iunie.

″Îmi cer scuze fanilor mei care au venit la concertul din Malaezia”, a scris ea joi pe Instagram. “Am fost arestată în mijlocul concertului şi (…) închisă într-un adevărat iad”.

Șeful serviciului pentru imigraţie din Kuala Lumpur, Hamidi Adam, a explicat că artista a fost arestată pentru că nu avea autorizaţia necesară pentru a cânta în Malaezia.

Cântăreaţa a fost eliberată a doua zi, a explicat acesta.

Dacă ”vrea să susțină un concert în țara noastră, trebuie să ceară un permis profesional” a declarat oficialul pentru AFP.

Cântăreaţa a adăugat că, din cauza arestării, nu şi-a mai putut continua turneul în Asia, care includea şi opriri în Singapore şi Vietnam.

Un caz similar a avut loc pe 30 iunie, când trei japonezi şi un spaniol au fost reținuți în timpul unui raid în apropiere de Kuala Lumpur, la un festival de cosplay.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro