Sari direct la conținut

VIDEO Omul Cu Sobolani, Vive La Noiz si Sophisticated Lemons canta in Fabrica

HotNews.ro

Formatia Omul Cu Sobolani va dansa legata la ochi cu spatele la zid sambata, 21 noiembrie, in clubul Fabrica, dupa ora 21:00. In aceeasi seara vor mai concerta Vive La Noiz si Sophisticated Lemons, informeaza organizatorii.

Trupa Omul Cu Sobolani a fost infiintata pe 1 august 1997 si a primit numele unui celebru caz al lui Sigmund Freud. In cei 12 ani de existenta, OCS a lansat pe piata albume ca Razna, Ne punem in cap, Mainile sus!, OCS TV sau Superparanoia.

Discul Dansam legati la ochi cu spatele la zid a fost lansat pe 3 aprilie, printre invitati aflandu-se trupele Timpuri Noi si The MOOod. O fotogalerie si o cronica de la eveniment gasiti aici.

Vezi aici site-ul trupei Omul Cu Sobolani si pagina de myspace.

Vive La Noiz este o trupa de alternative/indie. In 2007 a participat la festivaluri precum Underground Timisoara si Stufstock, iar anul acesta a lansat primul EP, intitulat Dark Clouds And Silver Linings.

Vezi aici site-ul trupei Vive La Noiz si pagina de myspace.

Sophisticated Lemons a fost infiintata in 2008 si este formata din Andu Iosif, Andrei Popa, Andrei Dragusanu si Radu Osaciuc. In prezent, trupa lucreaza la un album demo.

Vezi aici pagina de myspace a trupei Sophisticated Lemons.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro