Sari direct la conținut

VIDEO Oposumul german Heidi va fi oracolul premiilor Oscar pentru televiziunea ABC

HotNews.ro
Oposumul Heidi, Foto: Agerpres/EPA
Oposumul Heidi, Foto: Agerpres/EPA

Mondial de Fotbal, Heidi, oposumul cu strabism care a cucerit inimile germanilor, va fi oracol la televiziunea americana ABC pentru ceremonia de decernare a premiilor Oscar, a anuntat gradina zoologica din Leipzig, potrivit AFP.

„Oposumul Heidi va interveni in emisiunea ‘Jimmy Kimmel Live’ pentru ceremonia Oscarurilor din acest an. Heidi isi va alege favoritii de la diferite categorii,” a precizat gradina zoologica pe site-ul sau.

Insa animalul nu va calatori pana la Hollywood, ci va fi filmat in Leipzig. „Am dezbatut mult timp argumentele pro si contra. Important pentru noi este sa asiguram bunastarea animalului,” a precizat directorul de la zoo.

Veniturile emisiunii si o parte din cele pe urma vanzarilor de jucarii „Heidi” se vor duce in dezvoltarea unor proiecte ale gradinii zoologice si canalul ABC va face de asemenea o donatie acesteia.

In varsta de doi ani si jumatate, oposumul, nascut in Statele Unite, a ajuns la Leipzig in mai si are deja zeci de mii de admiratori pe Facebook. Strabismul de care sufera este cauzat de faptul ca este supraponderal, fapt ce a dus la formarea de grasime in jurul ochilor.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro