Sari direct la conținut

VIDEO Revenire emoționantă în public pentru Jamie Foxx după accidentul care l-a lăsat fără mers: „E o nebunie”

HotNews.ro
Prima aparitie in public a lui Jamie Foxx dupa accidentul din luna aprilie, Foto: Blackfilmandtv-Local News X-TMX / The Mega Agency / Profimedia
Prima aparitie in public a lui Jamie Foxx dupa accidentul din luna aprilie, Foto: Blackfilmandtv-Local News X-TMX / The Mega Agency / Profimedia

Actorul american Jamie Foxx, recompensat cu Oscar pentru interpretarea cântăreţului Ray Charles, şi-a făcut prima apariţie publică la Hollywood, după o problemă de sănătate care, cu şase luni în urmă, l-a împiedicat să meargă, informează miercuri AFP și Agerpres.

Vedeta, care a avut o apariţie surpriză la o ceremonie de decernare a unor premii pentru film şi televiziune la Los Angeles, luni seară, a povestit că „a trecut prin multe”.

„E o nebunie. Nici măcar nu puteam să fac asta în urmă cu şase luni, nu puteam să merg”, a mărturisit el în faţa publicului, fără a preciza natura problemei de sănătate care l-a afectat.

Jamie Foxx, pe numele real Eric Marlon Bishop, a abordat pentru prima dată acest subiect într-o înregistrare video în luna iulie, susţinând că „s-a întors din iad”.

Suferind de o „complicaţie medicală”, actorul în vârstă de 55 de ani a fost dus de urgenţă în aprilie la o unitate medicală din Georgia, în sudul Statelor Unite, unde filma pentru lungmetrajul Back in Action, alături de Cameron Diaz, pentru Netflix.

Fiica lui, Corinne Foxx, a vrut să risipească zvonurile, o lună mai târziu, dând asigurări pe Instagram că tatăl ei „a ieşit din spital de câteva săptămâni şi (se recuperează)”.

Jamie Foxx, recent în centrul unor controverse

În noiembrie, o plângere pentru agresiune sexuală a fost depusă împotriva lui Jamie Foxx la New York pentru fapte care ar data din 2015.

Reclamanta, a cărei identitate rămâne anonimă, figurând ca Jane Doe, susţine că Foxx „a folosit intenţionat şi fără consimţământ forţa pentru a o atinge în mod ofensator”, inclusiv pipăindu-i sânii şi organele genitale. Plângerea susţine că Jamie Foxx părea „beat” în momentul incidentului.

Ca urmare, în plângere se afirmă că femeia a suferit şi continuă să sufere „traume fizice şi emoţionale, anxietate, stres, jenă şi prejudicii economice” şi solicită ca despăgubire o sumă nespecificată.

Această plângere a venit după ce în septembrie actorul american a șters de pe Instagram un mesaj al său despre Iisus care a fost ținta unor critici puternice pe motiv că ar perpetua stereotipurile antisemite.

Jamie Foxx a fost recompensat cu premiul Oscar pentru cel mai bun actor în 2005, pentru interpretarea cântăreţului Ray Charles în filmul biografic Ray. Totodată, el a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din Collateral, în acelaşi an, şi a făcut impresie în rolul unui sclav care îşi cucereşte libertatea în westernul lui Quentin Tarantino Django Unchained.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro