Sari direct la conținut

VIDEO Silviu Prigoana: Din punctul meu de vedere a fost un mare succes al PDL

HotNews.ro

Candidatul PDL la Primaria Generala a Capitalei, Silviu Prigoana, a declarat luni ca, din punctul sau de vedere, PDL a inregistrat „un mare succes” la alegerile locale, avand in vedere ca „nu s-a votat omul gospodar si proiectul, s-a votat politic”, la nivelul intregii tari.

„2% era un dezastru, tot ce a fost peste, din punctul meu de vedere, este un succes. S-a votat politic,” a declarat Silviu Prigoana, care, potrivit rezultatelor partiale, a obtinut 15,67%, dupa Sorin Oprescu.

„Nu s-a votat omul gospodar si proiectul, s-a votat politic”, a afirmat Prigoana, intrebat ce parere are despre infrangerile suferite de colegii sai la primariile de sector.

„Ce vi se pare asa senzational ca exista democratie si alternanta la putere? Asa a vrut poporul, e foarte bine, si poporul va vedea. O sa vedeti ce dezastru se va intampla”, a spus Prigoana, sustinand ca, dupa schimbarea la putere, companiile „nu vor uita” sa trimita facturile.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/player’; if(typeof flowplayer == ‘undefined’) { document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/cd97ce24859591cd6004a1a48650b0a1/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro