Sari direct la conținut

VIDEO SuperLiga: CFR Cluj scapă printre degete victoria în Giulești – Rapidul, la al doilea meci fără succes cu Neil Lennon pe bancă

HotNews.ro
Foto: Vlad Suheschi / imago sportfotodienst / Profimedia
Dan Petrescu Foto: Vlad Suheschi / imago sportfotodienst / Profimedia

Rapidul a reușit cea de-a doua remiză a sezonului în SuperLiga României. Formația antrenată de Neil Lennon a remizat pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 2-2, golul doi fiind marcat în al șaptelea minut de prelungire.

Rapid București – CFR Cluj 2-2

Prima acțiune periculoasă a partidei s-a petrecut în minutul al treilea. Vasile Mogoș și-a încercat norocul cu un șut de la mare distanță, însă balonul a trecut pe lângă poarta lui Aioani.

Tot ardelenii au fost aproape de deschiderea scorului prin Daniel Bîrligea, dar vârful din Gruia a trimis mult pe lângă poartă din șase metri.

În minutul 19, Bîrligea a reușit în cele din urmă să marcheze. Din păcate pentru clujeni, golul a fost anulat din cauza unui ofsaid.

Cea mai mare ocazie a disputei a venit în minutul 23, la o fază la care Burmaz a trimis în bară din șase metri. La distanță de doar câteva minute, Rrahmani l-a pus la încercare pe Sava, iar portarul oaspeților a avut o paradă pe măsură.

Deschiderea de scor a venit în minutul 28, când Daniel Bîrligea l-a învins pe Aioani cu un șut la colțul lung.

În a doua repriză, Burmaz a fost aproape de a restabili egalitatea, dar mingea trimisă de acesta a fost respinsă de Sava.

Rrahmani a marcat pentru 1-1, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri (min 54).

Giuleștenii puteau face chiar 2-1, însă elevii lui Neil Lennon au irosit o dublă ocazie uriașă la poarta lui Sava.

Cea care a marcat până la urmă a fost CFR. Grecul Tachtsidis a centrat fabulos la bara a doua pentru nou intratul Peter Michael, iar vârful l-a executat pe Aioani cu o lovitură de cap (min 76).

Portarul clujenilor a mai avut o intervenție fantastică pe final, însă Rapidul a smuls în cele din urmă un punct după ce Hasani a marcat în al șaptelea minut de prelungire.

Aici poți vedea rezumatul partidei dintre Rapid București și CFR Cluj

SuperLiga României, programul etapei a doua

Vineri

Poli Iași – FC Botoșani 1-0

Unirea Slobozia – FCSB 2-2

Sâmbătă

Universitatea Craiova – UTA Arad 4-2

Rapid București – CFR Cluj 2-2

Duminică

19:00 Universitatea Cluj – Hermannstadt

22:00 Dinamo București – Petrolul Ploiești

Luni

19:00 Gloria Buzău – Sepsi Sfântu Gheorghe

22:00 Oțelul Galați – Farul Constanța

INTERVIURILE HotNews.ro