Sari direct la conținut

VIDEO The MOOod, Bernays Propaganda si 15 grade canta in Fire Club

HotNews.ro

Formatiile The MOOod, Bernays Propaganda (Macedonia) si 15 grade vor concerta joi, 21 mai, in clubul Fire din Bucuresti. Evenimentul va avea loc cu incepere de la ora 20:30. Intrarea costa 15 RON.

The MOOoD este o trupa bucuresteana care abordeaza stilul brit-indie rock. Formatia este compusa din Marius Moise (voce), Bogdan Spirea (tobe, voce secundara), Mircea Voloh (chitara, voce secundara) si Horia Stere (chitara bass).

Anul trecut, The MOOod s-au aflat pentru prima data la B’ESTFEST si doar cateva zile mai tarziu au cantat in deschiderea concertului Lenny Kravitz din Bucuresti, in fata a peste 16.000 de oameni. La inceputul lui 2009, cei patru membri si-au facut debutul la nivel international, in cadrul unuia dintre cele mai importante festivaluri europene dedicat descoperirii si promovarii tinerilor artisti – Eurosonic Festival.

In cadrul B’ESTFEST 2009, The MOOod vor concerta pe 4 iulie, in aceeasi zi cu Santana, The Charlatans, The Ting Tings, Looptroop Rockers si Gravity Co. De asemenea, The MOOod vor canta pe 3 aprilie, cu ocazia lansarii noului album OCS.

Vezi aici pagina de myspace a trupei.

Bernays Propaganda este o trupa care provine din Macedonia si este compusa din Kristina Gorovska (voce), Vasko Atanasoski (chitara), Dzano Kuc (tobe) si Sasa Pavlovic (bass). Formatia abordeaza un newwave/post-punk „dansabil” si a lansat anul acesta discul Happiness Machines.

Vezi aici pagina de myspace a trupei.

Trupa 15 grade, adica Alex Cotofan (voce, chitara), Septimiu Urzica (chitara, backing vocals), Mike-Mihai Ungureanu (bass, backing vocals) si Bob-Marian Bobiceag (tobe), abordeaza stilul alternative, cu influente indie. Formatia a participat alaturi de Phoenix in turneul Baba Novac.

Vezi aici pagina de myspace a trupei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro