Sari direct la conținut

VIDEO Traian Basescu, intrebat de rezultatul alegerilor: Fereasca Dumnezeu de mai rau!/ Victor Ponta: Pe domnia sa nu o sa-l fereasca de mai rau, pentru ca isi termina mandatul

HotNews.ro

Presedintele Traian Basescu a fost intrebat luni de jurnalisti ce parere are despre rezultatul alegerilor, replica sa fiind „Fereasca Dumnezeu de mai rau!”, transmite Agerpres.

Inainte de primirea la Palatul Cotroceni a Printului Charles al Marii Britanii, Traian Basescu i-a intrebat pe jurnalisti daca au votat.

„Ia sa vad buletinele”, a spus Traian Basescu razand.

UPDATE Intrebat mai tarziu ce parere despre aceasta afirmatie, Victor Ponta a raspuns: „Pe domnia sa nu cred ca o sa-l fereasca de mai rau, pentru ca isi termina mandatul de presedinte”.

Ponta a evitat un raspuns ferm in privinta finalizarii mandatului sefului statului.

Liderul social-democrat a criticat faptul ca presedintele Basescu „s-a implicat duminica in campania electorala”.

„Faptul ca presedintele tarii si ieri s-a implicat de fapt in campania electorala denota ca unele proaste obiceiuri sunt greu de dezvatat, dar ne ocupam impreuna de lucrul acesta. Oricum, presedintele jucator nu mai exista. Ieri nu stiu de ce a iesit la incalzire, ca nu i-a folosit la nimic”, a spus presedintele social-democrat, la o conferinta comuna a liderilor USL.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/player’; if(typeof flowplayer == ‘undefined’) { document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/7deb93751e958da14583e88e94c08191/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro