Sari direct la conținut

VIDEO „Un final mai degrabă neaşteptat” după ce un șofer de TIR a furat o cameră de supraveghere dintr-o parcare din Arad unde se aruncă gunoaie

HotNews.ro
Parcare de pe DN 7, in Arad, Foto: DRDP Timisoara
Parcare de pe DN 7, in Arad, Foto: DRDP Timisoara

În urmă cu câteva zile, o cameră de supraveghere montată de drumari într-o parcare de pe DN 7 pentru a fi depistaţi cei care abandonează acolo gunoiul a surprins momentul în care este furată de un bărbat care coboară dintr-un TIR, iar imaginile au fost trimise Poliţiei Arad. Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara a anunțat miercuri că „finalul a fost mai degrabă neașteptat” după ce imaginile au apărut în spațiul public.

Furtul a avut loc într-o parcare aflată între localităţile arădene Pecica şi Nădlac.

  • „La fiecare informare pe care o facem cu privire la activităţile de salubrizare din parcările de pe drumurile naţionale, ni se recomandă să montăm camere de supraveghere.
  • Un asemenea punct negru, unde se aruncau foarte des deşeuri provenite din gospodării sau materiale de construcţie, este pe DN 7, între Pecica şi Nădlac.
  • A fost montată recent o cameră de supraveghere, dar aparatul a fost furat”, au transmis, în 21 aprilie, reprezentanţii DRDP Timişoara, care au publicat pe Facebook şi imaginile video.

În înregistrarea făcută pe timp de noapte se vede cum un TIR se apropie de stâlpul pe care este instalată camera, un bărbat coboară din cabină şi demontează dispozitivul.

„Un final mai degrabă neaşteptat”

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara a anunțat miercuri că „finalul a fost mai degrabă neașteptat” după ce imaginile au apărut în spațiul public.

Instituția spune că șoferul care a demontat camera i-a contactat pe drumari și și-a recunoscut vina.

  • „Mediatizarea națională a cazului în care un șofer al unui autotren a sustras o cameră de supraveghere dintr-o parcare de pe DN 7, județul Arad, a fost de bun augur și cu final mai degrabă neașteptat.
  • Persoana filmată în noaptea de 15/16 aprilie în timp ce demonta camera și-a recunoscut vina, contactând atât SDN Arad, cât și DRDP Timișoara. Șoferul a motivat că a fost o greșeală, crezând că este o cameră nefuncțională, și a menționat că va suporta paguba.
  • Apreciem gestul șoferului, dar SDN Arad a făcut, în paralel, plângere penală prin care a sesizat săvârșirea infracțiunilor de distrugere și furt calificat, constituindu-se parte civilă pentru recuperarea integrală a prejudiciului”, a anunțat miercuri pe Facebook DRDP Timişoara

Conform instituției, parcarea de pe DN 7 din zona Pecica – Nădlac va fi din nou monitorizată video.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro