Sari direct la conținut

VIDEO Victorie în doar 58 de minute – Jasmine Paolini, în semifinale la Wimbledon 2024

HotNews.ro
Jasmine Paolini , Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Jasmine Paolini , Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Jasmine Paolini a confirmat și la Wimbledon perioada fastă pe care o traversează, sportiva din Italia ajungând în premieră în semifinalele de la All England Club după ce a trecut rapid, în doar 58 de minute, scor 6-2, 6-1, de Emma Navarro.

Cap de serie 17, americanca era una dintre cele mai în formă jucătoare de la Wimbledon 2024, dar contra lui Paolini nu a găsit vreo soluție pentru a conta cu adevărat în meci.

La cei 1,63 metri ai săi, Jasmine și-a cedat o singură dată serviciul în meci (a fost de fapt primul break al partidei), iar apoi și-a găsit ritmul de la lansare.

A făcut diferența de la retur, Paolini reușind de-a lungul partidei un total de cinci breakuri.

Victoria jucătoarei din Italia a fost una pe repede înainte, scor 6-2, 6-1, după doar 58 de minute.

Favorită șapte și finalistă recent la Roland Garros (a fost învinsă în marea finală de pe Chatrier de Iga Swiatek), Paolini și-a atins la 28 de ani vârful de formă, iar pentru un loc în ultimul act de pe iarba londoneză se va duela cu Donna Vekic.

De-a lungul timpului, Paolini și Vekic s-au intersectat de trei ori în circuitul mondial, scorul fiindu-i favorabil sportivei din Italia, 2-1.

Rezumatul partidei dintre Jasmine Paolini și Emma Navarro

Au rămas de disputat din sferturile feminine de simplu de la Wimbledon 2024

Jelena Ostapenko (13) – Barbora Krejcikova (31)

Elena Rybakina (4) – Elina Svitolina (21)

Wimbledon se desfășoară în perioada 1-14 iulie și se joacă pe iarbă. Este dotat cu premii totale în valoare de £50,000,000. Campionii en-titre sunt Carlos Alcaraz și Marketa Vondrousova (eliminată prematur din competiție).

INTERVIURILE HotNews.ro