Sari direct la conținut

VideoStory la Electric Castle: Tatuaje cu povești la Bonțida

Tatuaje la Electric Castle, Foto: Adi Iacob / HotNews
Tatuaje la Electric Castle, Foto: Adi Iacob / HotNews

Nu prea există tatuaj fără o poveste. Fie că sunt prea intime ca să poată fi spuse pe cameră, ori sunt amuzante și trebuie musai împărtășite, poveștile tatuajelor se cuibăresc în sufletele celor care le poartă și au rezervat, fiecare, locul său tot așa cum desenele ocupă locuri anume pe corpul purtătorului.

La festival sunt tatuaje care aproape că țin loc de vestimentație. Alcătuiri complicate care se întind de pe o parte a corpului pe alta sau semne discrete lăsate subtil la vedere, monocolore ori, dimpotrivă, foarte colorate, desenele și poveștile lor spun întotdeauna ceva despre cel care s-a hotarât să le poarte și să le arate.

Am căutat poveștile tatuajelor într-una din zilele caniculare ale festivalului Electric Castle 2023 și i-am oprit la vorbă și la pozat pentru detalii pe cei care au acceptat să ne povestească despre cel mai important, cel mai drag, cel mai nebunesc sau, pur și simplu, ”cel mai random” desen pe care îl poartă în văzul lumii.

De-a lungul și de-a latul Romaniei, ori din Estonia până în Polonia, tatuajele ne-au ”vorbit”, și ne-au explicat ce semnificație au pentru posesor.

Citește și:

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro