Sari direct la conținut

Vinicius Junior, prima reacție după ce Brazilia a fost eliminată de la Copa America

HotNews.ro
Foto: SPP Sport Press Photo. / Alamy / Alamy / Profimedia
Vinicius Junior Foto: SPP Sport Press Photo. / Alamy / Alamy / Profimedia

Brazilia a fost eliminată în faza sferturilor la ediția din acest an a Copa America, fiind învinsă la loviturile de departajare de Uruguay (4-2 d. l. d.), după 0-0 în 120 de minute.

Uruguay, „călăul” Braziliei la Copa America

Naționala Braziliei s-a oprit în faza sferturilor la actuala ediție a Copa America, fiind învinsă la loviturile de departajare de Uruguay.

Suspendat pentru meciul din sferturi, datorită cumulului de cartonase galbene, Vinicius a reacționat după ce „Selecao” a ratat calificarea în semifinale la penalty-uri și a avut un mesaj pentru fani.

„Copa America s-a încheiat şi este timpul să reflectăm, să ştim cum să gestionăm înfrângerea. Sentimentul de frustrare loveşte din nou.

Am greşit când am luat cele două cartonaşe galbene şi am urmărit eliminarea din afara terenului. De data asta e vina mea. Îmi cer scuze pentru asta. Ştiu să ascult criticile. Cele mai dure, credeţi-mă, vin de la mine.

Călătoria mea la echipa naţională, din fericire, este la început. Alături de coechipierii mei voi avea şansa de a readuce echipa naţională acolo unde merită. Vom reveni în top! Vă iubesc şi rămânem împreună.” – a fost mesajul publicat de fotbalistul celor de la Real Madrid pe contul său oficial de Instagram.

Copa America 2024, tabloul semifinalelor

Argentina – Canada / 10 iulie, ora 03:00

Uruguay – Columbia / 11 iulie, ora 03:00

INTERVIURILE HotNews.ro