Sari direct la conținut

Vizită la Ford Craiova în plin proces de tranziție către noul proprietar: investițiile continuă și apar noi perspective de angajare, spune Josephine Payne, președintele companiei

0-100.ro
Ford Puma pe linia de fabricatie in Craiova, Foto: 0-100.ro
Ford Puma pe linia de fabricatie in Craiova, Foto: 0-100.ro

​Ford Craiova trăiește cea mai bună perioadă, în ciuda dificultăților legate de semiconductori și de războiul din Ucraina. Investițiile pentru noi modele sunt în fază de implementare și există perspective pentru noi angajări. La tranziția către electrificare se va munci din greu în următoarele 24 luni. Transferul de proprietate către Ford Otosan este așteptat să fie finalizat în al treilea trimestru din acest an. Am vorbit despre toate acestea cu Josephine Payne, președintele Ford România și director general al fabricii, într-o vizită de câteva ore la uzină. Iată noutățile și perspectivele pentru Craiova.

Investițiile de 300 de milioane dolari anunțate de Ford anul trecut pentru uzina din Craiova sunt în fază de implementare. Ele sunt necesare pentru intrarea în producție a noilor modele pe care Ford le va produce în Craiova: Ford Puma electric, Ford Transit Courier și Ford Tourneo Courier (ambele produse în variante electrice și pe combustie).

Citește articolul complet pe 0-100.ro

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro