Sari direct la conținut

Vloggerul Alexandru Bălan, cunoscut drept „Colo”, a fost reținut de polițiști

HotNews.ro
Vloggerul Colo, Foto: Captura YouTube
Vloggerul Colo, Foto: Captura YouTube

Vloggerul Alexandru Bălan, cunoscut pe YouTube sub numele de „Colo”, a fost reținut de polițiști, marți seară, după ce a fost audiat mai multe ore de anchetatorii de la Secția 9 din Capitală, au precizat pentru Mediafax surse din cadrul anchetei. Vloggerul a fost reținut în dosarul în care este cercetat pentru că ar fi instigat la violență împotriva minorelor, inclusiv la violarea acestora.

Alexandru Bălan a fost reținut pentru 24 de ore. El va fi prezentat miercuri judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă, au precizat sursele citate.

Poliția Capitalei a deschis o anchetă, săptămâna trecută, după ce vloggerul Alexandru Bălan a instigat la violarea minorelor, după ce a povestit o experiență personală pe care a avut-o cu o fată de 16 ani.

„În urma informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona online, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, a precizat Poliția Capitalei, la acel moment, pentru Mediafax.

Verificările au început după ce tânărul a afirmat, într-un videoclip postat pe YouTube, cu referire la adolescente, că unele dintre ele merită „să le dai cu palmele, să le ții cu capul de pereți, să le pui piciorul pe față”.

„Colo” este urmărit pe YouTube de peste 850.000 de persoane.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro