Sari direct la conținut

Wall Street: Dow Jones scade dupa opt sesiuni de castiguri. Actiunile Palm s-au prabusit dupa anuntarea rezultatelor

HotNews.ro

Bursa de la New York a scazut din nou vineri condusa si de sectoarele legate de materii prime, dupa ce crescuse in sedintele anterioare la cel mai inalt nivel din ultimul un an si jumatate: Dow Jones a pierdut 0.34%, iar Nasdaq 0.71 %.

Dow Jones a coborat cu 37.19 puncte la 10,741.98 puncte incheind astfel o serie de opt sesiuni consecutive de castiguri, care a condus cel mai important indice al Bursei americane la cel mai ridicat nivel din octombrie 2008.

Nasdaq, dominat de tehnologie, a scazut cu 16.87 puncte pna la 2374.41 puncte, iar Standard & Poor’s 500 a pierdut 0,51% (5,93 puncte) incheind sedinta la 1159.90 puncte.

Actiunile producatorului de telefonie mobila Palm s-au prabusit vineri la Bursa de New York dupa anuntarea a noi pierderi trimestriale si lansarea de previziuni dezastruase pentru vanzarile de pana la sfarsitul lunii.

„Nu vedem nicio solutie rapida de a raspunde provocarilor cu care se confrunta: riscul de intensificare a concurentei si raspunsul inadecvat la aceasta situatie al Palm”, au avertizat analistii de la Bank of America – Merrill Lynch.

Google a pierdut 1,12% la 560.03 de dolari. Potrivit China Business News, gigantul de Internet isi va inceta operatiunile sale in China denuntand cenzura si atacurilor din aceasta tara.

Producatorul de aeronave Boeing a scazut cu 0,21% la 70.72 de dolari dupa ce a petrecut o mare parte a reuniunii pe plus.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro