Sari direct la conținut

Wall Street revine pe crestere dupa prabusirea de luni/ Dow Jones, plus 2,33%

HotNews.ro
Wall Street, Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei
Wall Street, Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Bursa de la New York a pus capat la finalul sesiunii de marti pierderilor majore din ultimele zile care au ingrijorat pietele internationale si, dupa o zi de tranzactionare destul de haotica, Dow Jones si S & P 500 au revenit pe crestere.

Dow Jones Industrial Average a crescut cu 2,33% incheind la 24.912,77 puncte, dupa ce a oscilat pe durata zile de la -2,3% pana la + 1,5%.

S & P 500, care a scazut luni cu 4,1%, a urmat o traiectorie similara cu Dow si a terminat in crestere cu 1,74% ajungand la 2.695,14 puncte.

Nasdaq, dominat de actiunile pe tehnologie, a crescut cu 2,13% pana la 7,155.88 puncte.

Dupa prabusirea de luni, „piata incearca inca sa afle cat de departe pot cadea indicii”, a spus analistul Bill Lynch de la Hinsdale Associates. „Schimburile au fost tot timpul volatile ca un yo-yo”, a daugat Lynch.

Intre cei mai buni performeri ai pietei s-au aflat TripAdvisor, ale carei titluri au crescut cu aproape 15%, ca urmare a revenirii zvonurilor referitoare la posibila preluare a companiei. Actiunile Snap au urcat cu aproape 30%, datorita rezultatelor trimestriale publicate de companie, care au depasit asteptarile analistilor.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro