Sari direct la conținut

webPR: Cum se pregătesc magazinele online de Black Friday

Smile Media
Cum se pregătesc magazinele online de Black Friday, Foto: ename.ro
Cum se pregătesc magazinele online de Black Friday, Foto: ename.ro

eName.ro, cu o prezența de peste 20 de ani pe piață de hosting din România, oferă soluții complete de găzduire pentru magazine virtuale pe platforma Magento.

Proprietarii de magazine online din România au o sarcina dificilă când trebuie să aleagă unde își găzduiesc site-ul de eCommerce. Alegera este condiționată, pe de o parte, de tipul soluției și a platformei folosite dar și de traficul (numărul de vizitatori) pe care îl au sau îl estimează că îl vor avea pe site. Mai mult, platformele apărute în ultimii ani, așa cum este Magento 2, pentru că sunt proiectate să se scaleze și să susțină un trafic mare, au din start nevoie de mult mai multe resurse hardware pentru a funcționa față de vechile soluții existente în piață.

Pe lângă scalarea mai bună, avantajul noilor soluții de eCommerce o reprezintă facilitățile îmbunătățite pe care le oferă vizitatorilor, adaptate la cerințele și trendul pieței și nu în ultimul rând, o securitate îmbunătățită. Aceasta din urmă este determinată de mai mulți factori: vechile platforme nu rulează pe ultimele versiuni de software și codul lor nu are parte de update-uri de securitate permanente (sau chiar nu are deloc update-uri), așa cum e cazul platformelor noi.

Soluțiile de găzduire oferite de eName.ro cuprind servere virtuale în cloud sau servere dedicate, proiectate respectând cerințele de funcționare (system requirements) definite de producător. Serviciul este de tip managed, ceea ce înseamnă că eName.ro administrează serverul virtual al clientului (sau, după caz, serverul dedicat), instalează și configurează toate aplicațiile de care este nevoie pentru a funcționa și asigură permanent update-urile necesare pentru sistemul de operare și serviciile software conexe. În prezent, eName.ro administrează peste 100 de magazine virtuale pe platforma Magento în diverse configurații, adaptate la traficul site-urilor.

Pentru Black Friday, proprietarii site-urilor de eCommerce pot alege să suplimenteze resursele alocate prin migrarea la un serviciu sau plan superior, astfel încât site-ul să funcționeze în cele mai bune condiții.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro