Sari direct la conținut

webPR: S-a lansat comunitatea Leaders in Tech în cadrul unui eveniment organizat la sediul Deloitte din Oregon Park

Deloitte Romania
Leaders in Tech, Foto: Deloitte Romania
Leaders in Tech, Foto: Deloitte Romania

​Peste 80 de lideri ai organizațiilor și echipelor care își desfășoară activitatea în domeniul tehnologiei s-au reunit recent, în cadrul evenimentului de lansare a comunității Leaders in Tech (LiT), o inițiativă care își propune să faciliteze schimbul de experiență în rândul experților în domeniu tehnologiei și să contribuie la dezvoltarea echipelor tehnice din cadrul organizațiilor. Printre vorbitorii prezenți la eveniment s-au numărat Lavinia Neagoe, Director of Engineering, Google, Horia Coman, Engineering Site Lead, Stripe, și Ștefan Ionescu, VP Shared Services Operations, Orange.

Evenimentul „Growing Tech Organizations” a avut loc la sediul Deloitte din Oregon Park, unde lucrează angajații celor trei centre de servicii Deloitte, și le-a oferit participanților ocazia de a se conecta, de a schimba impresii legate de activitatea profesională și de a dezbate subiecte legate de dificultățile specifice pieței locale cu care aceștia se confruntă în activitatea zilnică. Printre temele abordate în cadrul întâlnirii se numără principalele provocări pentru organizațiile din zona de tehnologie aflate în faza de intrare pe piață, strategiile de atragere și retenție a angajaților pe o piață a muncii dinamică și competitivă, bunele practici în construirea și promovarea unei culturi organizaționale puternice, facilitarea unui mediu prielnic colaborării în interiorul organizației și cultivarea abilităților de leadership pe toate palierele.

„Am fost încântat să moderez prima întâlnire organizată de comunitatea Leaders in Tech, un demers care, în linie cu una dintre valorile după care se ghidează Deloitte, încurajează conectarea și schimbul de informații între experți. Liderii din tehnologie au nevoie să fie în contact și chiar să colaboreze cu alți specialiști din domeniu care dețin roluri similare în alte companii pentru a putea răspunde provocărilor cu care se confruntă în sectorul lor atât de dinamic, iar comunitatea care tocmai a fost lansată răspunde întocmai acestei nevoi. Leaders in Tech își propune să faciliteze accesul la cele mai recente tendințe din domeniu și să devină o platformă de împărtășire a bunelor practici”, a declarat Ioan Poșa, Engineering Director, Deloitte European Regional Delivery Center.

În 2024, comunitatea LiT plănuiește să organizeze o serie de evenimente menite să încurajeze schimbul de experiență în rândul liderilor din domeniul tehnologiei.

ARHIVĂ COMENTARII